Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 09.04.2025 09:23
Dominik'te eğlence mekanının çatısının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e yükseldi

Dominik'te eğlence mekanının çatısının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e yükseldi

Facebook Twitter Linked-in

DOMİNİK CUMHURİYETİ, (DHA) - DOMİNİK Cumhuriyeti'nde bir eğlence mekanının çatısının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e yükseldi.

Karayipler ülkesi Dominik Cumhuriyeti'nde bir eğlence mekanının çatısının çökmesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısının 98'e yükseldiği bildirildi. Enkazda arama faaliyetinin sürdüğü ve yaklaşık 200 yaralının hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

Mekanın yakınına geçici bir morg ve kan bağış merkezi kurulduğunu açıklayan yetkililer, Amerikan Beyzbol Ligi'nin (MLB) eski oyuncusu Octavio Dotel'in de hayatını kaybedenler arasında bulunduğunu kaydetti. Çökme sırasında sanatçı Rubby Perez ile orkestrasının sahnede performans sergilediği de aktarıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.




Orjinal Habere Git
Dominik'te eğlence mekanının çatısının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e yükseldi
— HABER SONU —