Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 12.09.2025 23:06
Düğünde tavuk döner ve pilav yiyen 92 kişi hastanelik oldu

Düğünde tavuk döner ve pilav yiyen 92 kişi hastanelik oldu

Facebook Twitter Linked-in

Muzaffer KOŞAN/ ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN'ın Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesinde düğünde yedikleri tavuk döner ve pilavdan zehirlenen 10'u çocuk 92 kişi hastanelere başvurdu.

Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesi'nde açık havada gerçekleştirilen bir düğün töreninde dağıtılan tavuk döner ve pilavdan yiyen davetliler, bir süre sonra rahatsızlandı. Baş dönmesi, kusma şikayeti olan 10'u çocuk 92 kişi, Üzümlü Devlet Hastanesi ve Mengücek Gazi Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Büyük bölümü kendi araçlarıyla, bir bölümü de ambulanslarla hastanelere kaldırılan vatandaşların çoğu yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Düğünde tavuk döner ve pilav yiyen 92 kişi hastanelik oldu
— HABER SONU —