Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 02.03.2025 13:27
Ege Denizi için fırtına uyarısı

Ege Denizi için fırtına uyarısı

Facebook Twitter Linked-in

İZMİR, (DHA)- EGE Denizi'nde yarın akşam saatlerinden itibaren fırtına beklendiği belirtilerek, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Ege Denizi için fırtına uyarısı yaptı. Yarın akşam saatlerinden itibaren etkili olacağı tahmin edilen fırtınaya ilişkin, "Kuzey Ege'de rüzgarın yarın akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Güney Ege'de ise rüzgarın yarın akşam saatlerinden sonra kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor" denildi.

Kuzey ve Güney Ege'de fırtınanın 4 Mart gecesi etkisini kaybetmesinin beklendiği de belirtilip, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli olunması istendi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Ege Denizi için fırtına uyarısı
— HABER SONU —