Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 24.06.2025 05:04
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Ateşkes konusunda hiçbir anlaşma yok

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Ateşkes konusunda hiçbir anlaşma yok

Facebook Twitter Linked-in

İRAN, (DHA)- İRAN Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail ile ateşkes veya askeri operasyonların durdurulması konusunda hiçbir anlaşmanın yapılmadığını belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail ile hiçbir ateşkes ve askeri operasyonları durdurulması konusunda anlaşma yapılmadığını belirtti. Arakçi açıklamasında, "İran'ın defalarca açıkça belirttiği gibi: İsrail İran'a savaş açtı, tam tersi değil. Şu an itibariyle, herhangi bir ateşkes veya askeri operasyonların durdurulması konusunda hiçbir anlaşma yok. Ancak, İsrail rejimi İran halkına karşı yasadışı saldırısını en geç, Tahran saatiyle sabah 4'e kadar durdurursa, biz de yanıtlarımızı sürdürme niyetinde değiliz. Askeri operasyonlarımızın durdurulmasıyla ilgili nihai karar daha sonra verilecek." ifadelerini kullandı. (DHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —