Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 10.03.2025 12:44
Kanyonda oluşan dev buz sarkıtlarına fotoğrafçılardan yoğun ilgi

Kanyonda oluşan dev buz sarkıtlarına fotoğrafçılardan yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)- VAN'ın Erciş ilçesindeki Koçköprü Kanyonu'nda oluşan buz sarkıtları fotoğrafçıların ilgi odağı oldu.

Erciş'e 12 kilometre uzaklıktaki Koçköprü Kanyonu'nda, geçen günlerde eksi 20 dereceye düşen dondurucu soğuklarda 15 metreyi bulan buz sarkıtları oluştu. Bu haliyle ziyaretçilerine görsel şölen sunan kanyon, fotoğrafçıların da ilgi odağı oldu. Her mevsim farklı güzelliğe bürünen kanyona gelen ziyaretçiler, bölgedeki buz sarkıtlarını fotoğraflıyor.

İlçede 20 yıldır doğa fotoğrafçılığı yapan Yaşar Zorlu, "Havaların soğumasıyla Koçköprü Barajı'nda bulunan kanyonda buz sarkıkları oluşmuş. Ben de arkadaşlarımla beraber buradaki muhteşem manzaranın fotoğraflarını çekip, sosyal medya hesaplarımdan paylaşıyorum. Bu şekilde bölgenin tanıtımına da katkıda bulunuyorum. Herkesin gelip bu manzarayı görmesini isterim" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Kanyonda oluşan dev buz sarkıtlarına fotoğrafçılardan yoğun ilgi
— HABER SONU —