Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 27.03.2025 04:17
ODTÜ'de 'İmamoğlu' gösterilerine polis müdahalesi

ODTÜ'de 'İmamoğlu' gösterilerine polis müdahalesi

Facebook Twitter Linked-in

Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)- İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden ODTÜ'lü öğrenciler yürüyüş yaptı. Polis, kampüs dışına yürümek isteyen öğrencilere biber gazı ile müdahale etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencileri, üniversite kampüsünde toplandı. Kalabalık grup, pankartlar ve sloganlarla kampüs dışına yürümek istedi. Öğrenciler, A1 Kapısı'nda TOMA ile güvenlik önlemi alan polis ekipleri ile karşı karşıya geldi. Çöp konteynerleri ile yolda barikat kuran öğrenciler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis, öğrencilerin dağılması için anons yaparken, gruba TOMA ve biber gazı ile müdahalede bulundu. Çıkan olaylarda çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

CHP Hatay Mehmet Güzelmansur ile CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, öğrencilere destek olmak için kampüse geldi. Bir süre polislerle müzakere eden vekiller, müdahale sırasında biber gazından etkilendi. (DHA)




Orjinal Habere Git
ODTÜ'de 'İmamoğlu' gösterilerine polis müdahalesi
— HABER SONU —