Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 31.03.2025 17:09
Şanlıurfa'da 2 kardeş silahlı saldırıda öldü

Şanlıurfa'da 2 kardeş silahlı saldırıda öldü

Facebook Twitter Linked-in

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA'da yolda yürüyen Yakup (29) ve Yusuf Aydoğdu (32) kardeşler, uğradıkları silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Karakoyunlu Mahallesi'nde meydana geldi. Yakup ve Yusuf Aydoğdu kardeşlere alışveriş merkezi yakınında yürüdükleri sırada, iddiaya göre kendilerini takip eden plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobilden uzun namlulu tüfek ve tabancayla peş peşe ateş açıldı. Kurşunların isabet ettiği kardeşler yere yığılırken, şüpheli ya da şüpheliler kaçtı. Çevredekiler, yerde yatan yaralı kardeşlere gömleklerini çıkartıp, tampon uygulayarak sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, kardeşleri Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 2 kardeş, kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Şanlıurfa'da 2 kardeş silahlı saldırıda öldü
— HABER SONU —