Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 29.10.2024 11:50
Şanlıurfa'da gençler Göbeklitepe’ye yürüdü, dalgıçlar su altında bayrak açtı

Şanlıurfa'da gençler Göbeklitepe’ye yürüdü, dalgıçlar su altında bayrak açtı

Facebook Twitter Linked-in

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gençler Türk bayrağıyla Göbeklitepe'ye yürürken, dalgıçlar da su altında bayrak açtı.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli dalgıç polisler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Halfeti ilçesinin Savaşan Mahallesi'nde su altında kalan caminin yüzeydeki minaresinde Türk bayrağı açtı. Dalgıçlar daha sonra Fırat'ın derinliklerine dalıp, bu kez burada Türk bayrağı açtı.

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte ise gençler, tarihi Germuş Kilisesi'nde bir araya gelerek Göbeklitepe'ye 10 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi. Dev Türk bayrağı açan gençler, marşlar söyleyerek Cumhuriyet'in 101'inci yılını coşkuyla kutladı.

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Şanlıurfa'da gençler Göbeklitepe’ye yürüdü, dalgıçlar su altında bayrak açtı
— HABER SONU —