Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 12.07.2025 00:16
Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Nurgül GÜNAYDIN / TRABZON, (DHA) – YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, çalışmalarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabında hazırlıklarına Trabzon'da devam eden bordo-mavililer, bu akşam saat 17.00'de yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili oyuncular, dinamik ısınmanın ardından rondo ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik çalışması ile sona erdi.

Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 17.00'de Dinamo Tiflis ile oynayacağı antrenman maçıyla devam edecek. Bu karşılaşma, taraftarlara ve basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek. 

(FOTOĞRAFLI)




Orjinal Habere Git
Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
— HABER SONU —