Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 14.08.2025 13:29
Venezuela Devlet Başkanı Maduro yeni güvenlik harekatını açıkladı

Venezuela Devlet Başkanı Maduro yeni güvenlik harekatını açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

VENEZUELA, (DHA) - VENEZUELA Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkedeki tüm eyaletlerde güvenliği daha da güçlendirmek için yeni önlemleri devreye aldıklarını bildirdi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, başkent Karakas'ta düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Maduro, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadelede 'yeni bir aşamaya' geçtiklerin' belirtti. Aldıkları yeni önlemlerin ülkede barış ve istikrarı sağlama çabalarının parçası olduğunu aktaran Maudro, "Bugün, ülkenin 24 eyaletinde ve başkent Karakas'ta iç güvenliğimizi daha da güçlendirecek özel bir harekat başlıyor" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —