13 Mayıs´ta Fettah Can konseri ile hizmete açılıyor

13 Mayıs´ta Fettah Can konseri ile hizmete açılıyor

Gençlik parkı Aksaray´ın yeni yaşam merkezi olacak

 
 
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın en önemli projeleri arasında yer alan ve Tacin Mahallesinde Ulu ırmak ve çevresini kapsayan toplam 423 dönümlük alan üzerine 3 etap şeklinde yapılacak olan Gençlik Parkının 78 dönümlük birinci etabı tamamlandı. 
Başkan Yazgı´nın en önemli çevre projeleri arasında yer alan ve Aksaray´ın imajını değiştirecek olan Tacin Gençlik Parkında çevrenin doğal yapısına uygun peyzaj tasarımı ile insanlar rahatlıkla yürüyüş ve spor yapabilecek. Projenin içinde farklı olarak renk ve koku bahçeleri, ağaç altı gabion banklara ve yine ağaç altı oturma banklarına yer veriliyor. Ayrıca park çevresinde koşu yolu/bisiklet yolu parkurunun yanında tören, toplanma, kutlama, festival gibi çeşitli etkinliklerin yapılabileceği platformlar oluşturuldu Mesire ve dinlenme alanı içerisinde bahçe düzenlemesinin yer aldığı projede ahşap teraslar, seyir balkonları ile ayrıca çocuk oyun alanlarına yer verildi. 
 
Aksaray´a vizyon katacak olan Gençlik Parkı 13 Mayıs Salı günü muhteşem bir konserle Aksaray halkının hizmetine sunulacak. 
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; Fettah Can´ın, 13 Mayıs´ta Gençlik Parkı açılışında sahneye çıkacağını duyurdu.
Başkan Yazgı, açıklamasında Mehmetçiğe destek vermek maksadı ile Hatay´a giden sanatçıların arasında yer alan Fettah Can´ın CHP´li bir belediye tarafından konserinin iptal edildiğini söyledi. Bu durumun kabul edilemeyeceğini, Can´ın ve diğer sanatçıların Mehmetçiğe destek için orada bulunduğunu ifade eden Başkan Yazgı, ?Sanatçılar özgür ruhlu insanlardır. Sanatçılarda her zaman milli ve dik duruşunun bulunması lazım. Memleket ve millet meselesi olunca her türlü şeyi bir tarafa atarak memleketi ve milleti için bir noktada duruş sergilemesi bizler için önemlidir. Biz bu sanatçımızı mili ve dik dik duruşundan dolayı ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer alarak Mehmetçiğimize destek vermesinden dolayı yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz.?
Konseri iptal edilen Sanatçı Fettah Can´ı aynı gün Aksaray´da düzenlenecek programda ağırlayacaklarını belirten Başkan Yazgı, ?Biz, 13 Mayıs´dailimizde gençlik parkının açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılışta da sanatçımız Fettah Can´ı konuk edeceğiz. Biz, ordumuzun, milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında olan sanatçımızdan tutunda bütün kesimlere varıncaya kadar onların yanındayız.? dedi.


Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri