14 yıldır sürekli evde kapalı kaldım! Şimdi yeniden doğmuş gibiyim

14 yıldır sürekli evde kapalı  kaldım! Şimdi yeniden doğmuş gibiyim

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Yetiş Bacım Engelsiz Yardımlaşma Derneği Tarafından Ağaçören  İlçemizde Bir Engelliye Elektrikli Tekerlekli Sandalye Verildi.
 Avusturya Viyana Yetiş Bacım Engelsiz Yardımlaşma Derneği tarafından, engellilere verilmek üzere 7 adet elektrikli sandalyeden birini de  İlçemiz Yurtsever Mahallesinde ikamet eden engelli Kıyafet EROĞLU´ya, Kaymakamımız Zikrullah ERDOĞAN, Belediye Başkanı Yaşar BEKLEVİÇ ve Yetiş Bacım Derneği Başkanı Hanife ADA´nın katılımı ile   elektrikli  tekerlekli sandalye verdi.
 
/resimler/2019-5/21/1329598288679.jpg
 
İlk kez elektrikli tekerlekli sandalye sahibi olan 14 yıldır  engelli 73 yaşındaki Kıyafet EROĞLU, duygulu anlar yaşadı. Yeni tekerlekli sandalyesi sayesinde artık dışarıya çıkabileceğini dile getiren Kıyafet EROĞLU, 14 yıldır sürekli evde kapalı kaldım,evden sadece hastaneye ve kontrollere giderken araç ile dışarı çıkabiliyordum. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim, hapis olduğum evden çıkabileceğim ve kuşlar gibi özgür olacağım. Çok mutluyum Allah,  Yetiş Bacım Engelsiz Yardımlaşma Derneği´nden,Dernek Başkanı  Hanife ADA´dan,yardımlarıyla bu tekerlekli sandalyenin alınmasını sağlayan Avusturya Viyana da ki yardım severlere, Kaymakamımız Zikrullah ERDOĞAN´a, Belediye Başkanı Yaşar BEKLEVİÇ´e sonsuz teşekkür ederim dedi.
Kaymakamımız Zikrullah ERDOĞAN, Yetiş Bacım Engelsiz Yardımlaşma Derneğine ve  Dernek Başkanı  Hanife ADA´ya ilçemizde bir engelli vatandaşımıza yapmış olduğunuz elektrikli tekerlekli sandalye yardımından dolayı teşekkür ederim dedi.
 
/resimler/2019-5/21/1330359851726.jpg


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri