23 büyükbaş hayvanı telef olan besiciyi İl Müdürü Saklav ziyaret etti

23 büyükbaş hayvanı telef olan besiciyi İl Müdürü Saklav ziyaret etti

Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Gülpınar beldesinde  23 büyükbaş hayvanı elektrik akımına kapılarak telef olan besici Hacer İlgün'ü İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav  ziyaret etti.

 Gülağaç ilçesine bağlı Gülpınar beldesinde dün gece 03:00 sıralarında meydana gelen olayda,besici Hacer İlgün'e ait ahırda elektrik kaçağı sonucu 23 büyükbaş hayvan akıma kapılarak telef oldu.

Olay dan sonra açıklama yapan besici Hacer İlgün,"Tüm emeklerim boşa gitti.Hayvanlarım benim herşeyimdi.Tek geçim kaynağımdı.4 çocuğun var.Şimdi ben bunlara nasıl bakacağım.Devlet büyüklerinden yardım istiyorum"dedi.

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav beraberinde Gülağaç ilçe Tarım Müdürü ile birlikte bugün mağdur olan besici Hacer İlgün'ü ziyaret etti.

İl Müdürü Saklav yaptığı açıklamada,"Büyükbaş hayvanları işletmesinde elektrik akımına kapılıp ölen üreticimizi ilçe müdürümüzle birlikte ziyaret ettik.Olay hakkında incelemeler yaptıktan sonra üreticimize geçmiş olsun dileklerimizi iletip hep yanında olduğumuzu belirttik."dedi.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri