2 yaşındaki torununa silahla ateş ettirdi

2 yaşındaki torununa silahla ateş ettirdi

2 yaşındaki torununa silahla ateş ettirdi

2 yaşındaki torununa silahla ateş ettirdi

Aksaray’da köy düğününde ağzında emzikli 2 yaşındaki torununu kucağına alan dede, torununun eline tutuşturduğu silahı ateşledi. Torununun ve insanların hayatını hiçe sayan dede bir de marifetmiş gibi çektiği görüntüleri sosyal medyada “Şimdiden alışıyor koçum” sözleriyle paylaştı.
Hayrete düşüren görüntüler Aksaray’da görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kulak (48) ailesiyle birlikte Aksaray’ın merkeze bağlı Göksügüzel Köyünde akrabalarının düğün törenine katıldı. Köydeki müstakil evin bahçesinde gerçekleştirilen düğün töreninde torunu 2 yaşındaki Eymen Demir’i kucağına alan dede Ahmet Kulak, eline geçirdiği kurusıkı tabancayı ağzında emzikli torununun eline tutuşturdu. Ne olduğunu bilmeyen torununun eline tutuşturduğu kurusıkı silahı ateşleyen dede Ahmet Kulak hem kendi canını, hem kucağındaki torununu canını, hem de düğün töreninde bulunan onlarca insanın canını hiçe sayarak 2 el ateş etti. Ateş ettiği sırada geri tepen silah torununun başına vururken canı yanan Eymen Demir kafasını kaşırken dede Ahmet Kulak gülerek silahı ateşlemeye devam etti. Bir yakınının cep telefonu ile çekilen bu görüntüleri alan dede bir de marifetmiş gibi görüntüleri “Şimdiden alışıyor koçum” sözleriyle sosyal medyada paylaştı.
Herkesi şaşkına çeviren görüntüler üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri harekete geçerek dedenin peşine düştü. Yapılan araştırmalar neticesinde dede Ahmet Kulak’ın yerini tespit eden jandarma ekipleri Aksaray’ın merkeze bağlı Göksügüzel Köyünde dede Ahmet Kulak’ı yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına getirilen dede Ahmet Kulak ifadesinin ardından jandarma ekiplerince Aksaray Adliyesine getirildi.



Anahtar Kelimeler: yaşındaki torununa silahla ettirdi
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri