30 yıllık ruhsat sorunu çözüme kavuştu

30 yıllık ruhsat sorunu çözüme kavuştu

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | Aksaray gazete | Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın il olduğundan beri toplu ulaşımda yaşanan ruhsat sorununu çözüme kavuşturdu. 

Belediye Meclis kararı ile toplam 141 plaka sahibine ruhsatları verilerek ulaşımda kalitenin artırılmasına yönelik standartlar belirlendi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bilim Merkezi Konferans salonunda hak sahiplerine ruhsatlarını teslim etti.  Ulaşımda kaliteyi artırmak adına toplu ulaşımda ruhsatlandırma çalışmaları ile hatların hareket saatleri, yerleri, araçların standartları, sürücülerin sağlık ve yeterlilik durumları belirlendi. 

Vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunmak için birçok çalışmaya imza atan Aksaray Belediyesi yetkilileri, toplu ulaşımda vatandaşların mağduriyet yaşamaları durumunda belediyeye ait Whatsapp hatlarından ve çağrı merkezlerinden iletişime geçmeleri için uyarıda bulundu.  Vatandaşların toplu ulaşım konularında mağduriyet yaşamaları durumunda veya herhangi bir istek ve öneride bulunmaları için 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp iletişim hattından yazılı, fotoğraf ve video ile ulaştırabilirken, 444 55 68 numaralı çağrı merkezi numarası ile isteklerini sesli olarak iletebiliyor.

Aksaray Belediyesine ait Bilim Merkezinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada Aksaray’da ulaşıma kalıcı çözümler üreterek vatandaşlara kaliteli ulaşım imkanı sunmak için çalıştıklarını belirtti. Ruhsatlandırma çalışmaları ile toplu ulaşımın belirli standartlara ve şartlara bağlandığının altını çizdi. Şehrin sorunlarına kalıcı çözümler sunabilmek adına çalışmaların devam edeceğini ifade etti. 

Yapılan ruhsat töreninde konuşan Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Oda Başkanı, Veysel Öztürk’te Belediye Başkanı Evren Dinçer’in toplu taşımacıların 30 yıllık ruhsat sorununu çözdüğünü belirterek teşekkür etti. Tüm toplu taşıma hak sahipleri adına Başkan Dinçer’e çiçek takdiminde bulundu.



Anahtar Kelimeler: yıllık ruhsat sorunu çözüme kavuştu
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri