4.Geleneksel Sünnet Şöleninde Bin 30 Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı

4.Geleneksel Sünnet Şöleninde Bin 30 Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı

4.Geleneksel Sünnet Şöleninde Bin 30 Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı

4. GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNDE BİN 30 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTI
 


 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÇOCUKLARIMIZIN UNUTAMAYACAĞI BİR ŞÖLENE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK’’
 


 

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Sünnet Şöleni düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle sona erdi. Gerçekleşen sünnet şöleninde 15’i engelli çocuk olmak üzere sünnet olan bin 30 çocuk için şölen düzenlendi.  
 


 

Bilim Merkezi önünden start alan Kılıçaslan parkı içinde devam eden toplu sünnet şölenine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, daire müdürleri, STK temsilcileri, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 


 

Aksaray Belediyesi 4. Geleneksel Sünnet Şöleninde sünnet olan çocuklar, Bilim Merkezi önünden hareket eden üstü açık otobüslerle şehir turu attı. Düzenlenen Korteje polis motosikletleri ve atlılarda katılarak korteje renk kattılar. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de Sünnet aracı olarak tahsis edilen TOGG’a binerek korteje eşlik etti. Daha sonra Kılıçarslan Parkı’nda mehter takımının marşlarıyla devam eden etkinliklerde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sünnet olan çocuklara hediye takdiminde bulundu.  
 



 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Sünnet şölenine dair şu görüşlere yer verdi. “Bugün Peygamber efendimizin sünnetini yerine getirmenin ve buna aracılık etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sünnet organizasyonumuz birkaç ayı bulan bir süreçte tamamlandı. Bu zaman içerisinde bizlere yardımcı olan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizin ilgili hekimleri, görevli personelimiz, sağlık İl Müdürümüze ayrıca teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle Bin 30 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Sünnet olan çocuklarımızın arasında 15 çocuğumuz engelli. Çocuklarımız güzel anılarını hiç unutmayacaklardır.  

 

Bugün bu güzel ortamda hep birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Her şeyden önemlisi vatanınıza, milletinize faydalı olurlar. 4’üncüsünü düzenlediğimiz sünnet şölenimizle hemşerilerimizin mutluluğuna bir kez ortak olduk. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ardından kürsüye çıkan Cengiz Aydoğdu ise yaptığı açıklamada büyük millet olmanın yolunun güzel anılar biriktirmekten geçtiğini belirtti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ve Aksaray Eğitim ve araştırma hastanesi çalışanlarınıtebrik eden Milletvekili Aydoğdu, sünnet olan çocukların ailelerine hayırlı olsun dileklerini kürsüden iletti.  
 


 

Aksaray’da sosyal Belediyecilik anlayışı ile her kesimden vatandaşa dokunulduğunu söyleyen Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise açıklamalarında güzel anılar biriktiren gençlerin geleceğinin de güzel olcağını vurguladı. Vali Kumbuzoğlu, Sünnet organizasyonunda emeği geçenleri tebrik etti.  
 


 



Pazartesi 26.4 ° / 16.4 °
Salı 27.4 ° / 15.5 °
Çarşamba 26.9 ° / 16 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri