65 Yaş Üstü Vatandaşların İhtiyaçlarını Vefa Sosyal Destek Grubu Karşılıyor

65 Yaş Üstü Vatandaşların İhtiyaçlarını Vefa Sosyal Destek Grubu Karşılıyor

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19)mücadelede alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı Vefa Sosyal Destek Grubu yalnız bırakmıyor.

Valimiz Ali Mantı başkanlığında kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

"112"  acil servis hattını arayan yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları tek tek not edilirken ücretini ödemek koşuluyla bildirimde bulunan vatandaşlar ve aileler için gerekli alışverişleri yapan Aksaray Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri vatandaşların belirttiği adrese giderek ihtiyaçları olan malzemelerini teslim ediyor.

Ekipler ihtiyaç halinde her türlü eksiğinin giderileceği konusunda vatandaşları bilgilendirirken, dışarı çıkamamaları konusunda gerekli uyarıları yapıyor.

Valimiz Ali Mantı Aksaray genelinde taleplerin karşılandığını belirterek, Aksaray Vefa Sosyal Destek Grubu içerisinde yer alan kurumların koordinasyon içerisinde özveri ve hassasiyet göstererek çalışmalarına devam ettiğini belirtti.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri