68 Aksaray Belediyespor,57 Orduspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı

68 Aksaray Belediyespor,57 Orduspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete | Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, ligin ikinci haftasında konuk olacağı 57 Orduspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı. 


Hafta başında kullanılan 1 günlük iznin ardından Salı günü Teknik Direktör Mustafa Ceviz koordinesinde antrenmanlarına başlayan 68 Aksaray Belediyespor çalışmalara İskenderunspor maçında adale yırtılması yaşayan genç oyuncusu Furkan Gedik’ten yoksun çıktı. Afyon kampında geçirdiği sakatlık nedeniyle ilk devreyi kapatan Halil Uysal ve Furkan Gedik haricinde tam kadro yapılan antrenmanların Aksaray’daki hazırlıkları bugün itibariyle tamamlandı. Dağılgan Spor Tesislerinde başlayan son antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Teknik heyetin fizik çalıştırması ile başlayan antrenman açma-germe ile devam etti. Açma germenin ardından kondisyon çalışması yapıldı. Kondisyon çalışmasının yerini çift kale antrenman maçına bırakmasının ardından futbolcular  maç öncesi bir birileri ile mücadele etti. Antrenman maçının ardından Teknik Direktör Ceviz,  57 Orduspor FK maçı öncesi Aksaray’daki çalışmalara son veren düdüğü çaldı. 
Hafta sonu Ordu’da yapılacak olan ikinci hafta karşılaşmasını değerlendiren Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “İnşallah bu içeride kaybettiğimiz 2 puanı deplasman maçında Ordu’da galibiyet alarak telafi etmek istiyoruz. Ordu takımının da iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Yine rakiplerimiz arasında, yani bu 3.Lig 2.Grupta birçok takımın iyi olduğunu ve şampiyonluk hedefi ile sezona başladığını söyleye bilirim. Bunlardan bir tanesinde Orduspor, onlarda bizim gibi şampiyonluk hedefi ile başladılar. Umarım güzel bir maç olur. Bütün düşüncemiz maçı galibiyetle bitirmek” dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri