68 Aksaray Belediyespor 3-2 Sultanbeyli Belediyespor

68 Aksaray Belediyespor 3-2 Sultanbeyli Belediyespor

 TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Aksaray Belediye Spor dün kendi evinde ilk devrenin  son haftasında Sultanbeyli takımını konuk etti.

İlk devresi karşılıklı ataklarla geçen maçta 44. Dakikada siyah beyazlı temsilcimiz penaltı kazandı topun başına bay gol olarak bilinen Enes Soy geçti.Enes topu kaleci Mustafa'nın üzerine nişanlayınca kaleci Mustafa rahatlıkla bu golü engelleyen isim oldu . Bu pozisyondan hemen 1. Dakika sonra maçın 45. Dakikasında penaltı kaçıran Enes Soy, bir anda ceza sahası içerisinde biterek gelen ortaya iyi yükseldi ve  kafayla topu filelerle buluşturdu. Bu gelen golle Aksaray Belediyespor devreyi 1-0 önde kapatan takım oldu.

Havanın güneşli olmasından dolayı protokol tam kadro yerini alırken taraftarda maça ilgi gösterdi.
 Maçın 2. Devresine Sultanbeyli Spor hızlı başladı ve aradığı golüde 50. Dakikada Bilal ile buldu 1-1. Golden 7. Dakika sonra 57. Dakikada serbest vuruştan Bülent ile  Sultanbeyli skoru 2-1 yaptı. Bu gole cevap 62  dakikada Enes Soy ile geldi 2-2. Maçın bitti dendi dakikalarda 90+5' de kazandığımız penaltı sonrasında topun başına kaptan İbrahim Konuksever, geçti ve skoru 3-2 yapan golü attı  bu atılan golün ardından maç 3-2 üstünlügümüzle sona erdi. Temsilcimiz devreyi 3 sırada tamamlayan takım oldu.

 

 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri