68 Aksaray Belediyespor 3 Trabzon Yomraspor 2

68 Aksaray Belediyespor 3 Trabzon Yomraspor 2

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligi 1. grubunda mücadele eden Aksaray Belediyespor ligin 13. haftasında kendi sahasında Trabzon Yomra sporu 5 gollü  müsabakada 3-2 mağlup ederek son 7 haftada kaybetmeden puanları toplamaya devam etti. 

Dağılgan stadyumunda taraftarlarının desteğini arkasına alan siyah-beyazlilar 14. dakikada golcüsü Hakan Akman'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Aksaray Belediyespor 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına iyi başlayan Trabzon Yomra spor 48. dakikada Zafer Ergin'in attığı golle skoru 1-1 yaptı.

siyah-beyazlı takımda günü parlayan Yıldızı genç Muhammed Taha Şahin 64 ve 68. dakikada attığı goller ile skoru 3-2 ye getirdi. Siyah beyazlı temsilcimiz 76 . dakikada Zafer Ergin'in kendisinin ve takımının ikinci golünü engel olamadı ve bu dakikada skor 3-2 oldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında siyah beyazı temsilcimiz daha dikkatli olarak 90 dakikayı 3-2 önde tamamlayarak Zorlu geçen müsabakada 3 puanı alarak puanını 23'e yükseltti.

Aksaray Belediyespor aldığı bu galibiyetle 22 puanla 4. sıraya kadar yükseldi. Siyah beyazlı temsilcimiz oynadığı 13 müsabakada 6 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

Rakip filelere 19 gol atan Aksaray Belediyespor kendi kalesinde ise 10 Gol gördü. Aksaray Belediyespor Önümüzdeki hafta Lig'in 14 . haftasında Denizli Kızılcabölük deplasmanına gidecek.

Karşılaşma 24 Kasım tarihinde oynanacak. Aksaray Belediyespor en son 5 Eylül 2019 tarihinde kendi sahasında Çankaya spora 1-0 mağlup olmuştu.  O maçta Golü de kendi kalesine Berkay Can atmıştı. Siyah- beyazlı temsilcimiz son 7 maçta 4 galibiyet 3 de beraberlik aldı. Kazanmaya alışan Aksaray Belediyesporumuz Zorlu Yomraspor karşısında da aldığı galibiyetle kendisini play-off maçları oynayacak takımlar arasında iyice yerleştirdi. Aksaray Belediyespor aldığı  galibiyetler oynanan futbol taraflı tarafsız herkesin memnun ediyor.

Haber Ersin Arslan

Fotoğraf Savaş Ulukaya



Anahtar Kelimeler: Aksaray Belediyespor Trabzon Yomraspor
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri