Aksaray'da 372 konut sahiplerini buldu

 Aksaray

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde şehir merkezinde yapılacak olan 372 konut sahiplerini buldu.

TOKİ Aksaray kura sonuçları isim listesi, çekilen kura sonucuyla belirlendi. İlk olarak 2 +1 konutlar için çekiliş yapıldı. Daha sonra 3+1 konutların sahiplerini belirlemek için çekiliş yapıldı. İnternet üzerinden canlı olarak izlenebilen TOKİ Aksaray kura sonuçları, E-Devlet ekranı aracılığıyla tek bir giriş ile görüntülenebiliyor.

Kapalı Spor salonunda noter huzurunda ve idare yetkililerinin denetimlerinde yapılan kura çekilişinde ismini gören vatandaşlar sevince boğuldu.

 

Binlerce vatandaşın ev sahibi olmak için heyecanla takip ettiği çekilişi Belediye Başkanı Evren Dinçer de vatandaşlarla birlikte takip etti. Başkan Dinçer çekiliş programında yaptığı konuşmada TOKİ ve Aksaray Belediyesi işbirliğinde yapılan konutlarla birçok ailenin ev sahibi olma imkanı elde ettiklerini belirtti. Kurada ismi çıkan vatandaşlara hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

 

    Kurada adı çıkan vatandaşlar Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Sosyal Konut Projesi sayesinde yıllardır hayalini kurduğumuz evimizin sahibi olduk. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin. İfadelerini kullandılar.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' konut sahiplerini buldu
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri