Vali Ali Mantı, Aksaraylılara bu sözlerle veda etti

 Vali Ali Mantı, Aksaraylılara bu sözlerle veda etti

Valiler Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile birlikte Aksaray  Valisi Ali Mantı İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi görevine atandı. 

Vali Ali Mantı valilik  sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında; 

Saygıdeğer Aksaraylılar,

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

05 Kasım 2018 tarihinde başladığım Aksaray Valiliği görevimden 10 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi görevine başlamak üzere ayrılıyorum.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Aksaray halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik.

Mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; vatandaşın yerine kendimizi koyarak  problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılmasına, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etmeye, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak  ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönünde büyük bir gayret ve samimiyetle çalıştık.

Aksaray’da güzel dostlarla tanıştık ve dostluklar edindim. Bu güzide şehirde görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve siz değerli Aksaraylılara hizmet etmenin gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım.


            Bu vesile ile şahsıma Aksaray’da Vali olarak hizmet etme imkânını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Aksaray’da bulunduğum süre içerisinde çalışmalarımda bana yardımcı olan milletvekillerimize, tüm mesai arkadaşlarıma, askerî erkâna, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, kıymetli yargı mensuplarımıza, yerel yönetimlerimize, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, il müdürlüklerimize, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Aksaraylı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Aksaray Valiliği görevine atanan Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’ya yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında  başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aksaray’da görev yapmış olmanın onuruyla tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Allaha emanet olunuz



Anahtar Kelimeler: Mantı Aksaraylılara sözlerle
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri