A Milli Takım Yunanistan maçı hazırlıklarını tamamladı

A Milli Takım Yunanistan maçı hazırlıklarını tamamladı

A Milli Takım Yunanistan maçı hazırlıklarını tamamladı

Aksaray'da 2023 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1.Grupta 6.maçına çıkacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı Yunanistan maçı öncesi Aksaray Kapalı Sppr Salonu'nda son hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Okan Halay idaresinde parkeye çıkan milliler ter antrenmanına düz koşu ile başladı. Düz koşunun ardından açma-germe çalışması yapan milliler daha sonra top ile dar alan paslaşması ve taktik çalışması yaptı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanla A Milli Erkek Hentbol Takımı Yunanistan maçına hazırlandı. 
A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay, "Şu anda artık tüm hazırlıklar bitti. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Yarın 1 tane maçımız var. Bu maçı kazanıp Dünya Şampiyonası'nda Play-Off oynama hakkını kazanmayı hedefliyoruz. Bunuda yapacak güçte olduğumuza inanıyorum. Şu anda bazı sakatlarımız var. Bazı pozisyon değişikliklerimiz olacak maç içerisindeyken, ama burası milli takım, milli takımdayken kim olursa olsun elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. Bütün takıma güveniyorum. Yarına hazırız. Yarın buradan bir galibiyet ile ayrılacağız. 2017-2018'de burada yine bir Yunanistan maçı oynamıştık. Bir Hollanda maçı oynamıştık. İkisinde de buradan zaferle ayrılmıştık. İnşallah üçüncüsünde de zaferle ayrılacağız" dedi. 
Milliler, yarın saat 14.00'de Aksaray Spor Salonu'nda zorlu rakibi Yunanistan'ı konuk edecek. Grupta 4 puanla 2.sırada yer alan milliler, 5 maçını da kazanarak lider olan Yunanistan'ın karşısına 2 galibiyet ve 3 yenilgi ile çıkacak. Türkiye deplasmanda Yunan millilerine 24-20 kaybetmişti.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri