Abalıoğlu Tarımsal´dan yetiştirici seminerleri

Abalıoğlu Tarımsal´dan yetiştirici seminerleri

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Abalıoğlu Tarımsal´dan yetiştirici seminerleri

 

Abalıoğlu Tarımsal Üretim, ?Bilinçli yetiştiricilik, verimli ve sağlıklı besleme ile başlar? ilkesiyle yetiştiricilere yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Amasya, Çorum, Kayseri, Denizli, Erzincan, İzmir, Isparta´nın ardından Gaziantep ve Aksaray´da düzenlenen iki seminere çok sayıda yetiştirici katıldı.  

/resimler/2019-5/8/1540001938207.jpg

Abalım Yem Danışmanı olan İspanya Barselona Özerk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Bilimi ve Gıda Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sergio Calsamiglia´nın ve Abalım Yem çiftlik destek yöneticisi Tahir İsa Ünlü´nün sunumlarıyla gerçekleşen ?Buzağı ve Düve Besleme? ve ?Süt Hayvancılığı Beslemesi? konulu iki seminerde; beslemenin süt verimi üzerine etkilerine dikkat çekildi. Seminerde doğru besleme tekniklerinin neler olduğu, yem kalitesinin ve uygun rasyon hazırlamanın süt performansını nasıl etkilediği konularında bilgiler verildi.

 

1969 yılında ülkemizin ilk özel yem kuruluşu olarak Denizli´de kurulan ve ülkemizin önde gelen sanayi topluluğu Abalıoğlu bünyesinde faaliyet gösteren Abalıoğlu Tarımsal Üretim A.Ş; büyükbaş, küçükbaş, kanatlı yetiştiriciliği için yüksek kalitede ?Abalım´ markasıyla yem üretimleri yapıyor. Firma, yıllık 2,5 milyon ton üretim kapasitesine sahip 8 fabrikadaki üretimi ile hayvancılığın sürdürülebilir gelişimine önemli katkı sağlıyor.




   



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri