Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(ATT DER) Derneği´nde Görev Değişimi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(ATT DER) Derneği´nde Görev Değişimi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(ATT DER) Derneği´nde görev değişimi yapıldı.ATT DER Başkanı Engin Çetin başkanlık görevini ATT Rumeysa Ayşe Güden´e devretti.

 

 
 
 Derneğin başkanlık görevini devralan Rumeysa Ayşe GÜDEN,emek ve hizmetlerinden dolayı eski il  başkanı Engin Çetin´e teşekkür ederek,yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.Eski baskan Engin Çetin,ATT DER Aksaray il Başkanlığı görevine getirilen Rumeysa Ayşe Güden´e yeni görevinde başarılar diledi.
 
İl Başkanlığı görevine getirilen Rumeysa Ayşe Güden´in görev hayatı başarılarla dolu.Güden,Gaziantep Karkamış kamp bölgesinde,Cerablus Sınır Hattında,Azez,Kilis Elbeyli Kamp Alanı ve Çobanbey bölgede gönüllü acil tıp teknisyenliği ve  ağır yaralıların nakil ve tedavi işlemlerinde sınır hattı görevinde de bulundu.
 

 İzmir merkezli bir sivil toplum kuruluşu olan ATT DER  2006 yılında kuruldu. Derneğin temel misyonunda , ulusal ve uluslararası platformda acil sağlık sistemine katkıda bulunabilmek, bunun için gereken kurum ve kuruluşlar ile işbirliğini geliştirmek ve sürdürmek hedefi bulunuyor.ATT DER, Türkiye´nin dünya acil sağlık sistemine çok önemli katkılarda bulunabileceğine inanarak, amacı; bilgi ve teknoloji çağının yaşandığı 21.yüzyılda Dünya´da ve Türkiye´de acil sağlık alanında gerçekleştirilen yeni fikir, proje ve teknolojilerin analiz ve tahlillerinin yapılarak hayata geçirilmesini sağlamak yer alıyor.

 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri