15.8° / 7.2°

Acun Ilıcalı: Her maçta yabancı hakem istiyoruz / Video eklendi

Acun Ilıcalı: Her maçta yabancı hakem istiyoruz / Video eklendi

Acun Ilıcalı: Her maçta yabancı hakem istiyoruz / Video eklendi
Tarih: 28.03.2025 23:48

Acun Ilıcalı: Her maçta yabancı hakem istiyoruz

Tolga TAHÇI / BODRUM, (DHA)- SÜPER Lig’de Bodrum Futbol Kulübü’nü deplasmanda 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe’de Asbaşkan Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrası Bodrum İlçe Stadı çıkışında soruları yanıtlayan Ilıcalı, yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine yabancı hakem atanmamasını da değerlendirdi.

Ilıcalı, “Çok mutluyuz. Son zamanların en formda takımlarından biriyle oynadık. Bodrumspor son maçlarında gol dahi yemedi. Ligde son haftalara girdikçe düşme hattındaki takımların performansları da arttı. Oyuncularımız maça çok konsantre başladılar. Erken avantaj elde ettik. Çok mutluyum. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte galibiyet sevinci yaşadık. Hocamıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“Çok deplasmana gidiyoruz. Bodrum’da da güzel ağırlandık” diyen Ilıcalı, “Münferit olayları Bodrum camiasına mal etmem. Olur böyle şeyler ancak saygı çok önemli. Başkanımızla ilgili saygısız bazı ifadeler kullanıldı. Biz de gereken tepkiyi gösterdik. Karşı taraftan da özür mesajı geldi. İnsanlara çok hakim olamıyorsunuz. Fevri hareketler olabilir. Ben bu tarz olayların büyümeden engellemesinden yanayım. Yönetim olarak tepki gösterdik ve olay büyümedi” diye konuştu.

'YABANCI HAKEM İSTİYORUZ'

Acun Ilıcalı yabancı hakem talepleriyle ilgili, “Bir kez daha altını çözerek söylüyorum. Yanlışım varsa hatırlatsınlar. Ağustos ortasından beri ‘Yabancı VAR, yabancı hakem’ dedik. Başka hiçbir söylemimiz olmadı. Haftalarca, aylarca bu görüşümüzü hep söyledik. Bir gün başka öbür gün başka konuşmadık. Duruma göre konuşmadık. Yabancı hakem istedik sebebi de adalet istememizdi. Yabancı hakemler hakkında eleştiride bulunmadık. Bugünkü maçta bile hiç alakasız bir penaltı oldu. Penaltı olduğunu asla düşünmüyoruz. VAR’dan geldi be VAR’da yabancıydı. Asla bununla ilgili art niyet mesajı vermiyoruz. Hatadır dedik. Ben söylediğimde anlamayanlar oldu. Bir kez daha söyleyeyim yabancı hakem istememizin sebebi onlar hata yapmayacak değildi. Hatalar eşit dağılsın, bir takım üzerinde yoğunlaşmasın diye istedik. Hakem hata yapmayabilir mi? Böyle bir şey olamaz. Hakemler de hata yapıyor. Avrupa kupasında da penaltılarımız verilmedi. Gidip de açıklamalar yapmadık. Duruşumuz net, adalet istiyoruz. Yabancı VAR’ı biz istedik deyip yabancı VAR aleyhinde konuşma yapmıyoruz. Her şeye muhalif de değiliz. Kaos çıkaralım diye açıklama da yapmıyoruz. Beşiktaş’ın duruşu belli. Bizim maçtan sonra Beşiktaş ve Trabzonspor yabancı hakem istedi. Biz altını çizerek söylüyoruz. ‘Fenerbahçe’den açıklama gelmedi’ diyorlar. 50 kere açıkladık 51’inciyi de açıklayalım. Yabancı hakem istiyoruz. Doğrusu bu. Hep yabancı hakem istiyoruz. Gelişmeleri takip ediyoruz. Değişiklik gören varsa söylesin. Adalet için yabancı hakemin gelmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe formasını 100’üncü kez giyen Tadic’i kutlayan Ilıcalı, Ramazan Bayramı’nı da kutlayarak sözlerini noktaladı.

FOTOĞRAFLI

  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,93% 0,02
  • EURO

    40,99% 0,16
  • GRAM ALTIN

    3807,28% -0,09
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
İstanbul- Beykoz'da 6 ton çilek yüklü TIR alev alev yandı
Bakan Yerlikaya: Bu çağrı, ekonomik bağımsızlığımıza yönelik bir sabotajdır
Bursa'da bir AVM'de iki grup arasındaki kavga kamerada
7 yıl önce çöp konteynerinde ölü bulunan bebeğin anne ve babası cinayetten tu...
Asker uğurlamaya gidenleri taşıyan minibüs devrildi; 2 yaşındaki Tuğsem öldü,...
İstanbul- Bağcılar'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı- 1
Bakanlar Tunç, Kurum ve Bak’tan ‘Boykot’ açıklaması
Hatay’da jandarma personeli ve kız arkadaşının sahilde cesedi bulundu
Evinin önünde bıçaklı kavgada boynundan yaralandı
Bakan Göktaş ve Bakan Işıkhan'dan 'boykot' açıklaması
Bakan Yumaklı: Milli markalarımıza 'boykot' yapmak, Türkiye’ye zarar verecekt...
Bakan Tekin: Yerli markalara 'boykot' uygulamanın ülkemize zarar vereceği açı...
Batman’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı
Bakan Uraloğlu: Boykot adı altında yürütülen kirli söylemler, bu milleti yıld...
TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde dönüş yoğunluğu (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Bakan Yumaklı: Milli markalarımıza 'boykot' yapmak, Türkiye’ye zarar verecektir

Bakan Tekin: Yerli markalara 'boykot' uygulamanın ülkemize zarar vereceği açıktır

Batman’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı

Bakan Uraloğlu: Boykot adı altında yürütülen kirli söylemler, bu milleti yıldıramaz

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde dönüş yoğunluğu (2)

Bakan Kacır: Milli markaları boykotla zayıflatmaya çabalamak Türkiye’nin geleceğine zara...

Düğünde bıçaklı kavga: 9 yaralı, 15 gözaltı

TOBB Başkanı Hisarcıoğlu'dan 'boykot' açıklaması

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kayhan kazada öldü (3)

Özel: 19 Mart darbesine karşı direnen 301 üniversite öğrencisi hukuksuzca tutuklandı (2)

Hatay’ın Arsuz ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Batman'da 3'üncü kat balkonundan düşen kız çocuğu, hayatını kaybetti

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Bursa'da otomobil yağmur suyu kanalına düştü: 2 yaralı

Kontrolden çıkan kamyonet su kanalına çarptı; 2 yaralı

Trabzonspor, UEFA Gençlik Ligi'nde yarı finalde / Ek fotoğraflar

Bakanı Yumaklı'dan hayatını kaybeden Mustafa Kayhan için taziye paylaşımı

İbrahim Hatipoğlu: Yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin sadece sahad...

Konyaspor - İskenderunspor / Fotoğraflar

24'üncü Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali başladı

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kayhan kazada öldü (2)