26° / 9.8°

Adana Demirspor-Bodrum FK maçının ardından

Adana Demirspor-Bodrum FK maçının ardından

Adana Demirspor-Bodrum FK maçının ardından
Tarih: 01.03.2025 20:23 Güncelleme: 01.03.2025 20:23

Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)- SÜPER Lig’in 26’ncı haftasında Adana Demirspor, sahasında Bodrum FK ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı ile Bodrum FK Teknik Direktörü Jose Morais, düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, iki yarının çok farklı geçtiğini belirterek, “Oyunun ilk yarısında kesinlikle Bodrum FK’nın maçı hak ettiğini söyleyebilirim. Savunmada çok ciddi hatalar yaptık. Gerek kurguda, birinci bölge savunmasında gerek geçişlerdeki paylaşımla alakalı hatalar oldu. İlk yarı soyunma odasına 3-0 geride girebilirdik. Bu konuda kendimizi şanslı olarak görüyorum. İkinci yarıda oyuncularım reaksiyon gösterdi. Oyunun biraz daha ritmini artırma şansımız olsaydı, ön bölgede geçişlerde topu doğru kullansaydık, pozisyonlar bulabilirdik. Göreve geldiğimde ikinci yarı itibariyle düşüşler yaşayan bir takım vardı. Bugün bunun tam tersi oldu. Pozisyonlar vardı, keyifli bir müsabakaydı” diye konuştu.

‘SAHA İÇİNDE KALMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

Milli maç arasını iyi değerlendirip, ligin son bölümüne hazır bir şekilde girmek istediklerinin altını çizen Avcı, “Bugün kendi adıma çok mutluyum. Normal şartlarda 3 kalecimiz var. Deniz milli takıma gidiyor, bir sakatlık yaşadı. Vedat 3 maçtır çok iyi performans sergiledi, sakatlandı. Sağlık durumu şu an çok iyi. Murat’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İkinci yarıda özellikle takımımıza direnç katan oyuncuların başında geliyordu. M7 milli oyuncumuz bugün sahadaydı ve yaş itibariyle de doğru oyunu oynamaları için zamana ihtiyaçları var. Oyunumuzu geliştirmeye, saha içinde kalmaya çalışacağız. Saha dışındaki olaylar bizi çok ilgilendirmiyor” dedi.

MORAIS: KAZANAN OLSAYDI, BODRUM FK OLURDU

Bodrum FK Teknik Direktörü Jose Morais ise oyuncularını tebrik ettiğini kaydederek, “Oyuncularımın gösterdiği efor oldukça iyiydi. Maçın başından itibaren 7-8 pozisyon yakaladık, 2 de ofsayttan verilmeyen golümüz vardı. O aşamaya kadar topu getirebiliyoruz, gol bulabileceğimiz fırsatlar yaratıyoruz. Bir maçı daha gol yemeden kapattık. Bu açıdan hem savunmayı hem de gol şansı yarattığımızı görüyoruz. Biraz daha çalışıp, gol yollarındaki bitiriciliği artırabilirsek daha iyi sonuçlar elde edebiliriz. Bu maçın bir kazananı olacak olsaydı; bu takım Bodrum FK olurdu” ifadelerini kullandı. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

  • BIST 100

    9404,89%1,12
  • DOLAR

    39,84% 0,32
  • EURO

    46,74% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4197,30% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6738,60% -1,07
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına başladı
Palet imalathanesinin depolama sahasındaki yangında minibüs yandı
Bakan Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü
İstanbul - İstanbul Emniyeti'nden organize suç örgütüne 4 ilde operasyon: 14 ...
Kaybolan zihinsel engelli kadın, ormanda bulundu
Ankara'da servis minibüsü kamyona arkadan çarptı; 1 ölü, 5 yaralı
İzmir'deki orman yangını 2'nci gününde (5)
Eskişehir’de fabrika yangını (2)
Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Eyüp Arın, 30 yıllık Adanaspor serüvenini noktalandırdı
Türkiye U16 Kadın Sutopu Milli Takımı 4’te 4 yaptı çeyrek finale kaldı
Emine Erdoğan: Koruyucu Aile Sistemi'nin tüm dünyada yaygınlaşması elzemdir
Yunus'u bıçaklayan 3 şüpheli yakalandı; saldırı kamerada
Bodrum’da maki yangınında alevler onmana sıçradı; AVM tahliye edildi (2)
Manisa'daki orman yangını 3'üncü gününde (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Türkiye U16 Kadın Sutopu Milli Takımı 4’te 4 yaptı çeyrek finale kaldı

Emine Erdoğan: Koruyucu Aile Sistemi'nin tüm dünyada yaygınlaşması elzemdir

Yunus'u bıçaklayan 3 şüpheli yakalandı; saldırı kamerada

Bodrum’da maki yangınında alevler onmana sıçradı; AVM tahliye edildi (2)

Manisa'daki orman yangını 3'üncü gününde (2)

İtalya'da 4.6 büyüklüğündeki deprem

Özgür Özel: Partimizi tartıştırmaya, iktidar yürüyüşümüzü kesmeye yönelik siyasi bir ope...

İstanbul - ‘Kadıköy Boğası’ lakabıyla tanınan Mustafa Başaran, göz ameliyatı oldu

İstanbul- Beykoz'da arkadaşını kurtarırken boğulan Habib'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda...

İstanbul- Baykar, TİM'in "İhracatın Şampiyonları" sıralamasında ilk 10 firmadan biri old...

Eskişehir’de fabrika yangını

Çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi TBMM'de

Mersin'de orman yangını

İstanbul - Sarıyer’de lüks otomobil alev alev yandı

TIR'daki yangın ormana sıçradı; 10 dönüm alan zarar gördü

Malezya Ulaştırma Bakan Yardımcısı Habibollah, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı ziyaret etti

Piknik yaparken arazide Bizans dönemine ait disk buldu

İran: İsrail'in saldırılarında 935 kişi hayatını kaybetti

Tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldürdü

Apartmanın bahçesine giren Kafkas burunlu engerek yılanını itfaiye ekipleri yakaladı

Trendyol'a e-ihracat kategorisinde birincilik ödülü