Adana'da kazada ölen 3 kardeş, okullarında anıldı

Adana

Adana'da kazada ölen 3 kardeş, okullarında anıldı

Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde bayram ziyareti dönüşünde minibüsle çarpışan otomobilde anne ve babalarıyla birlikte hayatını kaybeden Bedirhan (17), Emircan Abdullah (14) ve Dilek Naz Güleç (11) kardeşler, eğitim gördükleri okullarda arkadaşları tarafından anıldı.

Ramazan Bayramı'nın ardından 2 Nisan'da akrabalarını ziyaretten dönen 5 kişilik Güleç ailesinin bulunduğu 01 RJ 402 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen V.B. yönetimindeki 01 U 0360 plakalı minibüs, Kozan-Feke kara yolu Kozan Barajı mevkisinde çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Zeynel (45), eşi Ülkü (44) ve çocukları Bedirhan, Emircan Abdullah ve Dilek Naz Güleç hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden aile üyeleri, Feke Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

SIRALARINA ÇİÇEKLER BIRAKILDI

Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Bedirhan, Şehit Ardacan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Emircan Abdullah ve Remzi Oğuz Arık Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Dilek Naz Güleç, ikinci ara tatilin ardından ders başı yapan arkadaşları tarafından anıldı. Kardeşler için öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sıralarına çiçekler bırakıldı. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri tarafından dualar edildi, hatıra defterlerine sınıf arkadaşları yazılar yazdı. Öğrenciler için ayrıca lokum da dağıtıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI



Pazartesi 18.8 ° / 5.3 °
Salı 17.1 ° / 7.5 °
Çarşamba 8.3 ° / 3.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri