Afrin´in Aslanları İçin Fetih Suresi Okundu | aksaray haberleri | aksarayhaber68.com

Afrin´in Aslanları İçin Fetih Suresi Okundu | aksaray haberleri | aksarayhaber68.com

Sınır ötesi operasyonun zaferle sonuçlanması için eller semaya açılarak dualar edildi

Zeytindalı Operasyonu-Afrin/sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması için , İlimizdeki Tüm camilerimizde ve Merkez Ulu Camimizde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okundu, namazdan sonra tesbihat, tekbir ve salavatlarla tevbe istiğfar edildi, ordumuza ve milletimize dualar yapıldı.

Merkez Ulucamide sabah namazını kıldıran İl Müftüsü Cemalettin Bal, namazdan sonra tesbihat, tekbir ve salavatlarla tevbe istiğfar edildi, ordumuza ve milletimize dualar yapıldı.

Ordumuza ve Milletimize dualar yapmak için Merkez Ulucami ve diğer camiler doldu taştı.Vatandaşların yanısıra ilimizdeki  siyasilerde camilere akın etti.

 Programa Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve İl Yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı M Mehmet Tüzün ve üyeleri, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut ve Ülkü Ocaklarının Gençleri. Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı, Bazı daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami çıkışında Görüşlerini Aldığımız Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün ve Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut görüşlerini Bildirdiler.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy;?Aksaray İl Müftülüğümüzün Afrin ile alakalı düzenlemiş olduğu dua programına katıldık. Türk Milleti Ezanına,Bayrağına,Dinine, Kitabına sahip çıkan bir millet,geçmişte de yaşadık bundan sonrada göreceğiz.Besleme Terör örgütüyle bundan önce devam ettiği gibi bundan sonrada devam edecektir.Ben Müftülüğümüze bu programı düzenlediği için teşekkür ediyorum,Aksaray halkına da bu programa destek verdiği için teşekkür ediyorum Bayrağımızın yanındayız? dedi.

İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün;?Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin şuanda Devletimiz Afrin´de bir operasyon yapıyor.Bu şer ve terör örgütlerine karşı Allah´ım milletimizle beraber olsun? dedi.

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut;?Bildiğiniz üzere Türk Ordusu şuanda Afrin Bölgesinde, daha öncesinde yine Ordumuz İdlip, El Bab ve şimdi de Afrin´de Allah ordumuzu muzaffer kılsın.Yalnız şunu da söylemeden geçmek istemiyorum.Dün akşam saatlerinde başbakanımızın bir açıklaması vardı.  Türkiye de 96 siyasi parti var dedi. Sadece  MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kendisine eşlik etti ve açıklamasında yanında yer aldı.Liderimize çok teşekkür ediyoruz Aksaray Ülkü Ocakları olarak emrinde olduğumuzu bildiriyoruz? dedi.

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri