Ahi Evran Üniversitesi 'Yeşil Bayrak' Ödülünün Sahibi Oldu!

Ahi Evran Üniversitesi

Ahi Evran Üniversitesi "Yeşil Bayrak" Ödülünün Sahibi Oldu!

Ahi Evran Üniversitesi "Yeşil Bayrak" Ödülünün Sahibi Oldu!

Dernek Başkanı Abdulkadir Ay Çevreye Katkılarına Vurgu Yaptı: "Bölgemizin Parlayan Yıldızı olan  Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Ağlarından Çevre Dostu Festivali Destekledi! "Aksaray Hıdırellez Doğa Şenlikleri" afişini tüm sosyal medyadan paylaşarak Kültür ve çevreye destek vermişlerdi.

 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne Prestijli "Yeşil Bayrak Ödülü" 'ne layık görüldü

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Yeşil Doğa Derneği tarafından düzenlenen etkinlik için gösterdiği destek ve çevre bilincinin yayılmasındaki katkılarından dolayı "Yeşil Bayrak Ödülü"ne layık görüldü. Dernek Başkanı Abdulkadir Ay, bölgede oluşturdukları pozitif etki hakkında mutluluğunu ifade etti
Üniversite bünyesindeki öğrenci toplulukları, "Aksaray Hıdırellez Doğa Şenlikleri" afişini sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayarak kültürel değerlerin tanıtımına önemli bir katkı sağladı. Ay'ın yaptığı paylaşıma göre, bu özverili çalışmalar bölge kültürünün desteklenmesi açısından öne çıkarak "Yeşil Bayrak Ödülü" kazanılmasını sağladı.

Yeşil Doğa Derneği'nin sponsorluğundaki etkinliklere destek veren  Ahi Evran Üniversitesi'nin 27-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan "Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Amaçlar ve Yaşanabilir Şehirler" konulu programının bir parçası. Abdulkadir Ay, 28 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak programda "Ortaşehir" projesini tanıtacak ve programa katılım sonrasında ödülü takdim edecek.

Bu ödül, bölge üniversiteleri arasındaki iş birliğini teşvik eden ve ekolojik gelişim konusunda farkındalık yaratan bir başarı olarak görülüyor. Hashtaglerle sosyal medyada duyurulan bu haber, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir gibi komşu illeri de kapsayacak şekilde geniş bir coğrafyada çevresel sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekiyor.



Pazar 30.4 ° / 16.1 °
Pazartesi 31.6 ° / 17.7 °
Salı 30.9 ° / 17.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri