AHİKA Yönetim Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı Kırıkkale´de Yapıldı

AHİKA Yönetim Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı Kırıkkale´de Yapıldı

AHİKA Yönetim Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı Kırıkkale´de Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı´nın 2019 yılı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kırıkkale Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi İbrahim Akın başkanlığındaki toplantıya Aksaray Valisi Ali Mantı, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol katıldı.

 

/resimler/2019-1/24/1521294945405.jpg

     Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi İbrahim Akın toplantıda bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısı´nda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirileceğini söyledi.

Fizibilite Desteği kapsamında başvurusu yapılan projelerin ön incelemesi ile mali ve teknik değerlendirme sürecinin tamamlandığını belirten Vali Akın;  ?Program Sonrası Değerlendirme ve Etki Analizi Çalışmaları? kapsamında, 2010, 2011, 2012 ve 2014 yıllarında yürütülen Mali Destek Programlarının etkilerini ölçmek amacıyla etki analizi çalışmalarına devam edilmiştir.? dedi.

AHİKA tarafından eğitim ve seminer programlarının bölge illerinde devam ettiğini ifade eden Vali Akın 31 Ocak ? 3 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul´da düzenlenecek olan 23. EMITT fuarına katılım ile ilgili hazırlık çalışmalarını ise sürdürdüğünü belirtti.

Vali Akın, 2019 yılı ilk toplantısında; 2019 Yılı Mali Destek Programı Konusunun Görüşülmesi, Fizibilite Desteği Kapsamında Gerçekleştirilen Proje Başvurularının Değerlendirilmesi ve AHİKA´nın İnsan Kaynakları Politikasına İlişkin Raporun Yönetim Kurulumuza sunulmasının yer aldığını belirtti. Toplantı diğer konuların görüşmesinin ardından sona erdi.



Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri