Tarih: 08.10.2024 16:27

AHL Pay, Galatasaray Otizm Yüzme Takımı'na isim sponsoru oldu

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL,(DHA) - GALATASARAY Otizm Yüzme Takımı'nın isim sponsoru elektronik para kuruluşu AHL Pay oldu. İmza törenine AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Üyesi Ece Bora, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Üyesi Lara Yılmaz, sporcular ve aileleri katıldı.

AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin imza töreninde yaptığı konuşmada “Galatasaray Spor Kulübünün Otizmli Bireyler için oluşturduğu yüzme takımına isim sponsoru olduğumuz için çok mutluyuz. Toplumsal yaklaşımın etkisiyle, otizmli bireyler sosyal yaşamda maalesef çok fazla yer alamamakta, evlerinden uzun süre dışarı çıkmadan yaşamlarını sürdürmektedir. Galatasaray AHL Pay Otizm Yüzme Takımı, eve kapalı yaşayan otizmli gençlerimizin sosyalleşebilmelerini ve spor yapabilmelerini amaçlamaktadır. AHL Pay'in bir Ahlatcı Holding iştiraki olması ve Ahlatcı Holding'in sosyal sorumluluk misyonu dahilinde; otizmli bireylerin sosyalleşebilmelerine ve spor yapabilmelerine sponsor olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

'BİR İLKİ BAŞARDIK'

Çetin, "Galatasaray AHL Pay Otizm Yüzme Takımı şimdiden ilklere imza atmıştır. İlk kez bir spor kulübü Otizmli bireyler için bir takım kurdu. Otizm yüzme takımı Galatasaray bünyesinde AHL Pay'in sponsorluğu ile ilk kez şubeleşti. Galatasaray AHL Pay Otizm Yüzme Takımının şimdiden ilklere imza attığı gibi, Merkez Bankası tarafından en geniş kapsamlı Elektronik Para Kuruluşu lisansına sahip olan AHL Pay de birçok ilke imza atmıştır. Yeni Finansal Özgürlükö mottosu ile sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında; AHL Pay, Türkiye'de hiçbir finansal kuruluşun bugüne kadar sunmadığı yenilikçi ürünler sunmaktadır. AHL Pay, adrese teslim fiziki altın satışı gerçekleştiren ilk finans kuruluşudur. Gram altın ve cumhuriyet altını gibi yatırım ürünlerinin ülkemizdeki en uygun fiyatlarla satışını gerçekleştirmekteyiz. Bir ilki başardığımız başka bir faaliyetimiz de yine altın yatırımı ile ilgili. AHL Pay, yastık altındaki altınların finansal sisteme kazandırılmasında görev alan ilk Elektronik Para kuruluşudur. Fiziki altınınızı finansal sisteme taşımak isterseniz, ülke genelindeki anlaşmalı kuyumcularımıza teslim edeceğiniz altınlarınız, aynı anda sizin AHL Pay'deki altın hesabınıza aktarılmaktadır" diye konuştu.

Hizmetlerini anlatan Çetin, "Bir ilki başardığımız bir diğer konu da fatura ödemeleri ile ilgilidir. BenimFaturam markası ile uyguladığımız fatura ödeme çözümümüz kapsamında elektrik faturası, su faturası, doğalgaz faturası, telefon ve internet faturaları 12 aya kadar taksitli ödenebilmektedir. BenimFaturam uygulamamız ile ülkemizde ilk kez elektrik/su/doğalgaz gibi faturalar 12 aya kadar taksitli ödenmektedir. Kurumsal müşterilerimiz için Fiziki POS, Sanal POS ve CepPOS gibi ödeme çözümleri içeren POS ürünlerimiz ile ülkemiz genelinde yoğun ilgi ve taleple karşılaşmaktayız. Bugün itibariyle AHL Pay birçok bankadan daha yüksek hacimlerde POS hizmeti sunmaktadır.Bireysel kullanıcılarımız için IBAN numarasının mevcut olduğu hesap altyapımız ile birlikte; kart kullanıcılarına birçok avantaj sunan ön ödemeli kartımız AHL Card , FAST altyapısındaki hızlı para transferi ürünlerimiz, taksitli ödeme imkanının mevcut olduğu fatura ödeme ürünlerimiz, ülke genelinde en uygun satış fiyatları ile gerçekleşen gram altın ve cumhuriyet altını satışı işlemlerimiz kıymetli maden alım/satım işlemlerimiz, yatırım ürünü çözümlerimiz, nakit iade, nakit hediye ve indirim kampanyalarımız gibi birçok ürün ve hizmetlerimiz mevcuttur. Galatasaray ile AHL Pay arasındaki isim sponsorluğu anlaşmasının her iki taraf için hayırlı olmasını temenni eder, katılımınız sebebiyle teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Üyesi Ece Bora da “Her yıl nisan ayının ikinci günü kutlanan Otizm Günü, farkındalık değil kabulleniş günü olarak anılmaya başlandı. Kulübümüz de bu konuda birkaç yıldır ciddi destek veriyor. “Otizm için kırmızıyı seçinö kampanyasının yanında duruyor. Bu şubeyi kurduğumuzda yarışmacı sporcular yetiştirmeyi hedeflemiştik. İlk sporcumuz Selin şu an bizimle. Çok kıymetli; çünkü müthiş bir mücadeleden geliyor. Derler ya bir çocuğu yetiştirmek için bir köy gerekir. Bütün o dayanışmayla yetişmiş pırıl pırıl bir genç kadın. Bir misyona daha sahip çıkıyoruz. Başkanımızın da en önemli projelerinden biri olan stadımızın yanındaki 60 dönümlük spor kompleksi tamamlandığında ki ilk imzasından bu yana otizm yüzme havuzu içindedir. Yüzlerce, binlerce çocuğa hem müthiş bir beceri kazandırmış hem de onlara bu ocağın altında sosyalleşebilecekleri, hayata kavuşabilecekleri bir alan yaratmış oluyoruz. Bugün hayallerimin gerçekleştiği gün. İlk defa bu büyüklükteki bir kulüp böylesi bir yapıya imza atıyor. AHL Pay'in inancı ve bizimle yürümesi çok kıymetli. Güzel haberlerle buluşmak üzere. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

YILMAZ: DAHA ÇOK SPORCUMUZU DESTEKLEMEYİ AMAÇLIYORUZ

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Üyesi Lara Yılmaz ise “Bugün gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sporun her birey için erişilebilir olması gerektiği inancımızın bir yansımasıdır ve otizmli sporcularımızın da potansiyellerine ulaşabilmesi için en önemli desteklerden biri olacaktır. Elbette bu yolculukta en büyük teşekkürü, azim ve kararlılıkla yüzmeye devam eden sporculara ve onları her daim destekleyen ailelerine borçluyuz. İlk aşamada Galatasaray lisanslı veya lisans almaya hazır sporcularla Burhan Felek Tesisimizde çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu vesileyle, toplumsal farkındalık yaratmanın ve otizmin yalnızca bir farklılık olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Her bireyin farklı yetenekleri ve potansiyelleri var. Önemli olan, bu potansiyeli ortaya çıkarmak ve gereken desteği sağlamaktır. AHL Pay ile birlikte bu süreçte daha fazla fırsat sunabilmeyi, spora teşvik etmeyi ve başarı yolunda daha çok sporcumuzu desteklemeyi amaçlıyoruz. Birlikte, daha kapsayıcı bir spor dünyası inşa etmek ve her bireye eşit fırsatlar sunmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İmza töreni, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —