Aile Hekiminin ilk müdahalesi hayat kurtardı

Aile Hekiminin ilk müdahalesi hayat kurtardı

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

AİLE HEKİMLİĞİNDEKİ İLK MÜDAHA İLE HAYATI KURTULDU
 
Sultanhanı ilçesinde El bileği atar damarı Kesilen Şahsa Sultanhanı Aile Hekimliğinde görevli doktor ve 112 Ekibinin ilk müdahalesi sayesinde hayatı kurtuldu.
 
Sultanhanı ilçesinde Geçtiğimiz hafta içerisinde iş yaparken El bileğini Kesen Selim Temel Hemen Sultanhanı aile hekimliğine kaldırıldı. Sultanhanı ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Eski 112 Başhekimi ve Şube müdürü Nihan Başaran ve 112 Ekipleri Eldeki kısıtlı imkanlara rağmen El bileği atar damarı Kesilen yaralıya ilk müdahaleyi yaparak Yaralı Şahsı ölümden kurtardı. 
Sultanhanı ilçesi Aile hekimliğindeki ilk müdahalesi yapılarak Atar damardaki kanaması durdurulan yaralı Hemen Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Hastanede Müdahale edilen Yaralı 3 Gün yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kazandı.
 
TABURCU OLUNCA İLK İŞİ AİLE HEKİMİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ OLDU
 
Yaşam mücadelesini kazanarak bugün taburcu olan Selim Temel İlk iş olarak Kendisine ilk müdahaleyi yaparak Hayatının kurtulmasını sağlayan Sultanhanı ilçesinde görev yapan aile hekimi Nihan Başaran ve 112 Ekibine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Gazetemize açıklama yapan Selim Temel ?İş yerinde çalışırken bir anda bıçakla bileğimi kestim, arkadaşlarım beni hemen Sultanhanı aile hekimliğine getirdiler, Burada atardamarım kesildiği belirlenmiş ve Sagolsun Sayın Doktorumuz Nihan Başaran Hocamız ve 112 ekibi hemen müdahale ederek kanamayı durdurdular ve beni hemen Aksaray´a sevk ettiler. Aksaray Eğitim ve araştırma hastanesinde 3 gün yoğun bakımda kaldım ve çok şükür ki Doktorlarımız sayesinde hayata döndüm. Doktorlarımız Sultanhanı ilçesindeki ilk müdahalenin beni Kurtardığını belirttiler, Sayın Nihan Hocamızdan ve Sultanhanı 112 Ekibinden Allah razı olsun? dedi.


Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri