AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Dinçer Aksaray´a Geldi

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Dinçer Aksaray´a Geldi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Ak Parti Aksaray Belediye Başkanı İçin Karşılama Töreni Yapıldı.Törende İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkanı Adayı Evren Dinçer birer konuşma yaptı.İl Başkanı Hüseyin Altınsoy şunları söyledi.Değerli Aksaraylı hemşerilerim,Öncelikle Kuruluşundan bu güne kadar partimize gönül vermiş, sandık müşahidinden, mahalle, köy, belde, ilçe ve il yönetim kurullarında görev almış, gerek meclis üyesi, gerekse belediye başkanı olarak aziz milletimize hizmet bayrağını taşımada yarışan, partimize, ilimize hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma minnet ve teşekkürlerimi iletiyorum.

 2019 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler seçimleri için Belde, İlçe ve İl Belediye Başkanlığı için partimize birbirinden değerli birçok dava arkadaşımız başvuruda bulundu.İl, İlçe ve Beldelerimiz için birçok belediye başkan adayının çıkması aslında AK Parti´nin zenginliğidir. Bu durum insanların AK Parti´nin hizmet edeceğine inanıp güveniyor olması demektir.Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleri ile Aksaray Belediye Başkanı Adayımız Evren Dinçer kardeşimiz olmuştur.Yakın zamanda belirlenecek olan İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızın arkasında hep birlikte duracağız ve yoğun şekilde çalışarak gelecek 4 ayda AK Parti´nin bayrağını en yükseklere dikeceğiz.

 Biz yumruk gibi bir bütünüz. Ülkemiz ve şehrimiz bizden hizmet bekliyor. Türkiye´yi çökertmek için dünya gözünü Türkiye´ye dikmiş, Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ı takip ediyorlar. Biz buradan haykırıyoruz, Aksaray ve Türkiye diz çökmeyecek, Cumhurbaşkanımızın arkasında AK kadrolarla dimdik duracağız. Allah´ın izniyle köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle hizmetlere devam edeceğiz. Bizim aşkımız, hizmetimiz pazara kadar değil, mezara kadardır.1994 yılında başlayan yerel yönetim belediyecilik anlayışı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın elinde İstanbul´da hayat buldu. 2002´de başlayan AK Parti iktidarı ve akabinde 2004´te de yerel yönetim seçimleriyle hakikaten Türkiye´de yerel yönetimlerde çağ atlatıldı.Cumhurbaşkanımız, Evren Dinçer kardeşimizi sizlere emanet etti. Bizler bu emanete sahip çıkacak ve 31 Mart akşamı Aksaray´ın Şehrül Emini olarak seçeceğiz inşallah.

Milletvekillerimizle, İl yönetim kurulu, Merkez ilçe yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha büyük hizmetler yapabilmek için yeni projeler ve yatırımlarla Aksaray´lı hemşerilerimize hizmet adına gayret göstereceğiz.Kimsenin inancına, kıyafetine, ırkına, rengine, siyasi kanaatine, felsefesine bakmayacağız. ´İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ anlayışı içinde hareket edeceğiz. İnsana değer verme anlayışı içinde tüm kardeşlerimizi kucaklayacağız. Onların derdi ile dertlenip, sevinci ile coşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Bizde kibir olmayacak. Kimsesizin kimsesi olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız´ın ´Sizden rekor bekliyoruz´ talimatıyla çalışacağız, tüm teşkilatlarımızla gayret göstereceğiz. Bundan sonra daha fazla çalışıp, gönüllerde taht kuracağız.

 Sayın Cumhurbaşkanı´mızın ´gönül belediyeciliği´ talimatını en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayacağız.Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. İlçe ve Belde Belediye başkanları belirlendikten sonra ´Bismillah´ diyerek Aksaray´dan hiç umulmadık bir özel sonuç alacağız. AK kadro burada, ekip burada.İnşallah gayretli çalışmalarımızla, samimiyetimizle, dürüstlüğümüzle, mütevaziliğimizle, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın yoğun çalışmasıyla 31 Mart 2019 seçimlerinde ipi göğüsleyen biz olacağız,Ben burada yaptığı hizmetlerden dolayı Haluk Başkan´a teşekkür ederken, Evren Başkanımıza da şimdiden görevinin hayırlı olmasını diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri