AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz´den Gençlere Çağrı

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz´den Gençlere Çağrı

"Gençlerimizle en çok kucaklaşan, onları en iyi anlayan, onların dilinden konuşabilen tek siyasi parti AK Parti´dir"

AK Parti Grup Başkanvekili İknur İnceöz, "Gençlerimizle en çok kucaklaşan, onları en iyi anlayan, onların dilinden konuşabilen tek siyasi parti AK Parti´dir." ifadelerini kullandı. 

İnceöz, 24 Haziran seçimleri kapsamında yürüttüğü çalışmalar hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti ile değişen ve kalkınan Türkiye´yi tüm Aksaray halkına anlatacaklarını söyledi. 

İnceöz, 24 Haziran´da güçlü Meclis ve güçlü Cumhurbaşkanı için sandık başına gidileceğini vurguladı.

24 Haziran´da Türkiye´nin istikbaline yön verecek tarihi bir seçim yaşanacağına da dikkati çeken İnceöz, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin dinamizm ve heyecanı partimizi ve bizleri diri tutarken, düşmanlarımıza da korku salıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ´Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet´ rabiasına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az. Aksaray´daki gençlerimizin eğitim ve öğretimlerinin kalitesini arttırmak için bin 798 yeni derslik yaptık. Gençlerimizle en çok kucaklaşan, onları en iyi anlayan, onların dilinden konuşabilen tek siyasi parti AK Parti´dir."

İnceöz, gençlerin, özellikle de ilk defa oy kullanacakların 24 Haziran seçimlerinde muhakkak sandık başına gitmelerini istedi. 

 


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri