26° / 9.8°

Türkiye

Türkiye Haberleri

AK Parti'nin yeni MYK'sı belli oldu

AK Parti'nin yeni MYK'sı belli oldu

AK Parti
Tarih: 23.02.2025 19:23 Güncelleme: 23.02.2025 19:23

Aybala MELEK- Ali Oğulcan ARSLAN/ ANKARA, (DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.

AK Parti'nin yeni MKYK üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, parti merkezinde toplandı. 15 dakika süren toplantı sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Genel başkanımızın, cumhurbaşkanımızın demokrasi mücadelemize liderlik, Türkiye yüzyılı hedeflerine ulaşmak için ortaya koyduğu iradede önümüzdeki dönemde imza atacağına inandığımız çok daha önemli işler vardır. Özellikle bugün yaptığı konuşmada hem bu insanlık ittifakı bağlamında verdiği mesajlar hem ülkemizin dönüşümü, değişimi hedeflerine ulaşması bakımından verdiği mesajlar son derece stratejiktir. Yine konuşmasının bir bölümünde önümüzdeki dönemde daha çok açılacak Türkiye yüzyılı hedeflerine ulaşmak için ortaya koydukları eylem planı, yapısal reformlar önümüzdeki dönemde Türk siyasetini, devlet hayatımızı daha ileri noktalara taşıyacak, yeni birtakım sayfalar açacaktır" dedi.

MYK'DA YER ALAN İSİMLER

Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın toplantı sonunda yeni MYK'yı açıkladığını bildirdi. Buna göre; Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile Mustafa Elitaş, Genel Sekreter Eyüp Kadir İnan, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Siyasi Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya, Türk Devleti İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur, İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet Baha Öğütken, Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Sevilay Tuncer, Ar-Ge Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yayman, Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Halit Yerebakan, Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş oldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

  • BIST 100

    9404,89%1,12
  • DOLAR

    39,84% 0,32
  • EURO

    46,74% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4197,30% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6738,60% -1,07
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy'yi kabul etti
Bilecik’teki yangında 51 kişi dumandan etkilendi, 100 bina ve 118 bağımsız bö...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Fuat Sezgin'i andı
STAR Rafineri, ‘2024 İhracat Şampiyonları’ listesinde 5’inci sırada
Akkuyu NGS laboratuvarlarının uzmanları, akreditasyon eğitimini tamamladı
Bakan Şimşek: Manşet işsizlik düşük seyrediyor
Aydın'da orman yangını
AK Parti'li Ala: Cumhurbaşkanımız, FETÖ'nün bertaraf edilmesi için büyük bir ...
MEB: HEMBA'dan yaklaşık 3 milyon kişi yararlandı
Bakan Uraloğlu: Afrika ile Türkiye arasında doğrudan bağlantılar kuracağız
Antalya Aksu'da orman yangını / Ek fotoğraflar
Adana'da orman yangını
Zekeriya Yapıcıoğlu: Saltanat rejimini geri getirmeye çalışan olursa ilk biz ...
Kırım makinesine düşen işçinin bacakları koptu
Avrupa'da sıcak hava alarmı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Antalya Aksu'da orman yangını / Ek fotoğraflar

Adana'da orman yangını

Zekeriya Yapıcıoğlu: Saltanat rejimini geri getirmeye çalışan olursa ilk biz karşı durur...

Kırım makinesine düşen işçinin bacakları koptu

Avrupa'da sıcak hava alarmı

İngiltere-ABD ticaret anlaşması yürürlüğe girdi

Bakan Göktaş'tan 'Koruyucu Aile Günü' mesajı

Aydın'daki Nasuh Paşa Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı

Emine Erdoğan, 'Koruyucu Aile Günü'nü kutladı

Cevdet Yılmaz: Sosyal refahı kalıcı olarak artırmayı amaçlıyoruz

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışılıyor

Direksiyon başında sızan alkollü sürücü aracı kendisinin kullanmadığını iddia etti

İzmir'deki orman yangını 2'nci gününde (2)

İstanbul-Bakırköy'de çok sayıda banka ve iş yerlerinin camlarını taşla kıran şüpheli yak...

Bilim insanları, ağaç gibi nefes alan malzeme geliştirdi

Karşıyaka'da yönetim işbaşı yapacak

Antalya Aksu'da orman yangını (2)

Evinin lavabosunu çekiçle kırıp sıkışan yılanı çıkardı

İstanbul - İstanbul'da otomobil almak isterken oğlunun arkadaşları tarafından dolandırıl...

Doktor çift, bebeklerinin hastalığını topuk kanı taramasıyla öğrendi

Hindistan'da kimya fabrikasında patlama: 10 ölü