AK Parti 7. Olağan Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Kongreleri gerçekleştirildi

AK Parti 7. Olağan Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Kongreleri gerçekleştirildi

AK Parti 7. Olağan Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Kongreleri gerçekleştirildi

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle ara verilen 7. Olağan Kongre sürecine maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini en üst düzeyde tutarak devam etti.

Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen 7. Olağan Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Kongrelerine, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Adana Milletvekili Aksaray İl Koordinatörü Abdullah Doğru, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, 26. Dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, çevre ilçe, belde ve belediye başkanları, yönetim kurlu üyeleri, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göndermiş olduğu kongre kutlama mesajı ve AK Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetlerin slayt gösteriminden sonra, yönetim kurulu, faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Normalleşme süreciyle birlikte 7. olağan kongre sürecine maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini en üst düzeyde tutarak devam ettiklerini belirten Koordinatör Milletvekili Abdullah Doğru, “Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüs salgını sebebiyle 7. olağan ilçe kongrelerimize ara vermiştik. 7 olağan kongre sürecimize maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini en üst düzeyde tutarak devam ediyoruz” dedi.

 

26. Dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise, “Bu kutlu davada makam ve mevkiler geçici olsa da görevler hiçbir zaman bitmez. AK Partinin gönüllü bir neferi olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Kongre sürecinin ilimize, ülkemize ve teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


Birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da, “Davası ümmet, vatan ve erdem olanın derdi de büyük olur. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, AK Parti artık sadece Türkiye'nin partisi ve umudu değildir. Türkiye sınırlarını aşacak bir etki ve hayranlık ile milyonlarca Müslüman’ın ve mazlumun umudu, davası ve sevdasıdır AK Parti. AK Parti ve Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu değer yüklü mücadele ve savaşımız için büyük bir nimettir. Çok iyi biliyoruz, AK Parti sadece ülkemizin değil, dünyanın da en güçlü, en istikrarlı ve disiplinli siyasi hareketi ve organizasyonudur. 2023 hedeflerimize hep birlikte, aynı gaye ve inanç ile tek yürek kenetlenmiş şekilde yürüyeceğiz. Biliyoruz ki; tek çaremiz birlik olmaktır, inşallah bu kutlu yürüyüşe Rabbimizin yardımı, teşkilatlarımızın samimi gayretleri ve halkımızın sahiplenmesiyle devam edeceğiz. AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak bu erdemli ve kutlu mücadelenin adanmışları olarak halkımıza ve ülkemize en iyi hizmet ve çabanın gayreti içerisindeyiz. Bu çabamızın şahitleri sizlersiniz, inşallah hep birlikte daha güzel olana varmak için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılacağız. Bu yolda milletimizle gönül gönüle, Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Rabbimden 7. kongrelerimizin ülkemize, milletimize ve siz kardeşlerime hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Kongrelerde yenilenerek daha da güçlü çıkacaklarını aktaran Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Milletimize hizmet için, inandığımız yolda teşkilatlarımızla beraber kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bu vesile ile görevine devam eden ilçe başkanlarımızı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Unutmayalım ki bu bir bayrak yarışıdır. Aslolan davamızdır. Hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye için, çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için; durmadan yorulmadan yollara düşeceğiz. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun.”

İlçe Belediye Başkanı Faruk Teymen ve Ünal Demircioğlu yapılan çalışmalar ile bilgiler verirken, her iki ilçede gerçekleştirilen oylama sonucunda yenide başkan seçilen Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur ile Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp kendilerini tekrar bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri