AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Güven Tazeledi

AK Parti Aksaray  İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Güven Tazeledi

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri

 

Ak Parti 7. İl Olağan kongresi kapalı spor salonunda yapıldı.

Kapalı spor salonunda yapılan kongrede 12 Eylül 2017’den bu yana il Başkanlığı yapan Hüseyin Altınsoy tek aday olarak gösterildi.


Kongrede yeniden aday olan Altınsoy,partisinin il başkanı olarak güven tazeledi.
Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'de katıldı .
Ayrıca AK Parti’nin önemli isimlerinin katıldığı gözlenen kongreye çok sayıda partili katıldı.
Kapalı Spor salonunda yapılan kongreye AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Geçmiş dönem Milletvekilleri Ahmet Yaşar, Ali Rıza Alaboyun, Nevzat Palta, Mustafa Serdengeçti, Geçmiş dönem belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir il Başkanları, MHP, BBP, Yeniden refah Partisi il başkanları,  Geçmiş dönem il başkanları Şaban Bostan, Fatih Yıldırıcı, Latif Ağır, Abdülkadir Karatay ile Kadın, gençlik kolları, ilçe, belde ve köy ile mahalle temsilcileride “biz burdayız” mesajı vererek, salondaki yerlerini aldılar.


AK Parti İl Kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dava adamı olduğunu söyleyerek, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, teröre tepki göstererek, "Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptım. Bir yılda 30 bin den fazla ev yaptık. 13 kardeşimizi katleden namussuzlar, vatandaşlara bu evlere girmeyeceksiniz" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, teröre tepki göstererek, "Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptım. Bir yılda 30 bin den fazla ev yaptık. 13 kardeşimizi katleden namussuzlar, vatandaşlara bu evlere girmeyeceksiniz" dedi. 
Özhaseki, "2013'te 4 ağacı bahane ederek Gezi olayları başlattılar. Gezi olayları başladığında Türkiye'de faiz yüzde 5'e düşmüştü. Çok büyük yatırımlar yapıyorduk. Kalkınma hızımız dünyada ilk 3 içindeydi. O ağaçlar yüzünden başlatılan hareket sonrasında birçok kötülüklerin kapısını açmış oldu. 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi" diye konuştu. 


Milletvekili Cengiz Aydoğdu’da, AK Parti’nin yenilik partisi olduğunu söyleyerek yeni anayasa ile birlikte herkes kendisini ahlakıyla, kardeşliği ile millete hizmeti ile yenileyecektir. Bizim kardeşliğimiz hizmet kardeşliğidir”dedi.
Milletvekili İlknur İnceöz’de, 2023’e giderken bu millet geçmişi unutmamalıdır. Geçmişi hatırlatmalıyız. Bu millete çok eziyet çektirdiler. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu millet hizmetlerin en güzelini almıştır. Özgürlüklerin en güzelini kazanmıştır” dedi.


Belediye Başkanı Evren Dinçer’de, Aksaray’ımız için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz.
Aksaray’ımıza yakışan hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerimize de vatandaşlarımızın desteğini görüyoruz. Bu millete en iyi en güzel şekilde hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Birlik ve beraberlik içinde yaptığımız kongre hayırlı olsun” dedi.


AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Altınsoy’da kendisine verilen bu görevi yeniden veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatlarına teşekkür ederek,"Ülkemizin son 40 yılına damga vuran terör meselesi ile ilgili geçmişten bugüne gelen ve geleceğe de uzanan bir perspektifte hasbihal etmek istiyorum. Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını dağıtmak için başlattığımız Pençe Kartal-2 Harekatında şehit olan 3 askerimiz ile teröristlerce alçakça katledilen şehit edilen 13 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. 5 aydır kardeşlerimizi kurtarmanın planını yapıyorduk. Pençe Kartal-2 Harekatı kapsamında ilk etapta bütün inlerine, mağaralara gireceğiz demiştik ya 42 terörist bu esnada gebertildi."dedi
Erdoğan konuşmasında çok set ifadeler kullanarak, 13 şehidin hesabını sordu.Erdoğan “"Kardeşlerimizi kurtaralım istedik ve gerek Savunma Bakanım gerek Genelkurmay Başkanım gerek istihbarat gerek polis hep birlikte yapılan çalışmalar neticesinde adım atıldı. 42 tane terörist bu esnada gebertildi. Bu süre esnasında esirleri bunlar mağarada iyice köşe noktaya sıkıştırarak en sonunda bunlardan bir tanesi ki şimdi mecliste bununla ilgili biz bir soruşturma önergesi vererek bunun bütün detaylarını mecliste de gündeme getirecekler. Bu sabah grup başkanımız Naci beyle de bunu konuştuk bunun adımını da atacağız.Bunların parlamentodaki temsilcilerinde yalan bol. Bunlar dünyadaki koldaşlarına yandaşlarına paydaşlarına nasıl yalanlar söylüyorlar herhalde takdir edersiniz. Onlara fırsat vermeden işin gerçeği nedir anlatacağız.
işte ABD'nin yaptığı bir açıklama var, evlere şenlik. Hani siz PKK'nın, YPG'nin yanında değildiniz. Bal gibi de yanındasınız ve 
arkasındasınız. Maalesef bunu başından itibaren hep gördük. Kuzey Irak'a binlerce tır bunlar tank getirdiler, mühimmat getirdiler ve bunları teröristlere teslim ettiler. Bu teröristler de bizim güvenlik güçlerimizle orada savaştılar. Eğer biz sizinle NATO'da berabersek bize samimi davranacaksınız, teröristlerin yanında yer almayacaksınız, eğer yer alacaksanız bizim yanımızda yer alacaksınız."
Bu operasyonda şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, 51'i ölü 53 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Her geçen yıl daha da gelişen kabiliyetleri, donanımı ile Türk ordusunun önünde durabilecek ne terör örgütü ne de piyon güç vardır. Askerimizin karşısında duramayan terör örgütü alçaklıkta sınır tanımıyor.
Bunun bedelini millet size ödetecek. Bu sözüm, demokrasi, hak, özgürlük kılıfı altında ülkemizdeki terör örgütleri ile siyasi uzantılarına sınırsız destek verenleredir. “dedi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür ederek, yeni seçilen arkadaşlarına başarılar diledi.



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri