AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav Kasabada coşkuyla karşılandı

AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav Kasabada coşkuyla karşılandı

AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav Kasabada coşkuyla karşılandı

AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav
Kasabada coşkuyla karşılandı

Demirci kasabasında heyecan dolu günler yaşanıyor. Uzun bir bekleyişin ardından, mevcut belediye başkanının liste dışı kalması ve AK Parti Belde Başkanı İsmail Kav'ın aday gösterilmesi, kasaba halkı arasında bayram havası estirdi. Günlerdir merakla beklenen adaylık açıklaması sonunda geldi ve İsmail Kav'ın ismi projeleriyle birlikte ortaya çıktı. Kasaba sakinleri, bu gelişmeyi büyük bir heyecanla karşıladı.

 

 

İsmail Kav, adaylık sürecinde kendisini farklı kılan projeleriyle dikkat çekti. AK Parti'ye olan bağlılığıyla tanınan ve Belde Başkanlığı görevini yürüten Kav, kasaba halkının gönlünde taht kurmayı başardı. Efendiliği ve dürüstlüğüyle bilinen Kav, kasaba halkının desteğini arkasına almayı başardı. Özellikle, sunduğu projeler ve vizyonuyla kasaba için yeni bir dönemin kapılarını araladı. 31 Mart'taki seçimlerde zaferin kesin gözüyle bakıldığı bir ortam oluştu.

 

Demirci kasabasında yaşanan bu gelişmeler, kasaba halkı arasında büyük bir umut ve coşkuyla karşılandı. İsmail Kav'ın adaylığı, kasaba için yeni bir heyecan ve değişim dalgası getirdi. Kasaba sakinleri, 31 Mart seçimlerine büyük bir umutla ve güvenle bakıyor, yeni bir başlangıca doğru adım atmaya hazırlanıyorlar.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri