Ak Parti İl Başkanı Altınsoy:Aksaray-Ortaköy karayolu yapım ihalesi 17 Aralık'ta yapılacak

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy:Aksaray-Ortaköy karayolu yapım ihalesi 17 Aralık

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy:Aksaray-Ortaköy karayolu yapım ihalesi 17 Aralık'ta yapılacak

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray – Ortaköy Karayolu yapım ihalesinin 17 Aralık 2020’de başlayacağını bildirdi.
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz hafta Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ederek Aksaray’ın devam eden ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmuştu.
AK heyet tarafından Bakan Uraloğlu’na, Aksaray’ın il, ilçe, belde ve köy yollarının yanı sıra daha önce yapım ihalesini üstlenen firma tarafından çeşitli sebeplerle tamamlanamayan Ortaköy Karayolu üzerinde önemle durularak yaşanan gelişmeler de aktarıldı.
Görüşmelerin ardından Ortaköy yolu ile ilgili gelişmeleri aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Geçtiğimiz hafta AK Parti Aksaray Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanımız Evren Dinçer ile Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etmiştik. Ziyarette dile getirdiğimiz ve hukuki süreç nedeni ile ihalesi yapılamayan Ortaköy yolunun yapım ihalesine 17 Aralık’ta çıkılacağı müjdesini Bakanımızdan aldık. Ortaköy İlçemize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, , Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, emeği geçen Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu’ya, Belediye Başkanlarımız Evren Dinçer ve Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza Özdemir’e, İlçe Başkanımız Zeki Baba’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri