Aksaray Belediyesi´nde Toplu Sözleşme Sevinci

Aksaray Belediyesi´nde Toplu Sözleşme Sevinci

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Belediye Başkanlığı ile Hak´İş Sendikası arasında kadrolu işçilerin Toplu iş sözleşmesi imza töreni  Kültürpark Gala düğün salonunda gerçekleştirildi.
 
/resimler/2019-3/14/2024335882500.jpg
 

Aksaray Belediyesi ile Hak-iş  Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

14 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi törenine Genel Başkan Mahmut Arslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Şube Başkanı Nedim Deniz, HAK-İŞ´e bağlı sendikaların Aksaray İl ve Şube Başkanları, işyeri sendika temsilcileri, üyeler ve basın mensupları katıldı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Genel Başkan Mahmut Arslan, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ´in işçi-işveren ilişkilerini sosyal ortaklık üzerine inşa ettiğini belirtti.

Emekçilerle birlikte toplumun bütün kesimlerini kapsayan bir sendikal anlayışı temsil ettiklerini belirten Arslan, ?Biz barışı isteyen, bütünleştiren bir sendikal anlayışı temsil ediyoruz. Bizim amacımız birliğimizi, bütünlüğümüzü ve bekamızı korumaktır? dedi.

HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ´in kurumsal dostluklarını çıkar ilişkileri üzerine kurmadığını belirten Arslan, ?Tüm belediye başkanları gönlümüzde her zaman yer alacaklar, bu bundan önce de böyle oldu bundan sonra da böyle olacak, dostluklarımızı çıkar ilişkileri üzerine kuramayız. Aksaray belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın Aksaray´a emekçi kardeşlerimizle birlikte yaptığı hizmetleri, büyük başarıları asla unutmayacağız. Başkan Yazgı her seferinde şehrimizi daha ileri taşımıştır. Toplu iş sözleşmelerde işçilere her zaman cömert davrandı, kendisine emeklerinden ve cömertliğinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Arslan, yeni seçilecek belediye başkanlarına da başarılar diledi.

Arslan: ?HAK-İŞ ülkemizin geleceğidir?

HAK-İŞ bir sivil toplum ve emek örgütü olduğu kadar, ülkemizin geleceğini de temsil ettiğini belirten Arslan, ?HAK-İŞ´in büyümesi Türkiye´nin büyümesi, HAK-İŞ´in güçlenmesi adaletin güçlenmesi demektir. HAK-İŞ´in üyelerimizin ve milletimizin başını öne eğdirecek bir yanlışı olmamıştır, olmayacaktır. Emekçilerimizin ve alın terlerinin sonuna kadar arkasındayız. Mücadelemizi hak doğrultusunda sürdürmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

Demokrasinin güçlenmesi için seçimlerin gerekliliğine vurgu yapan Arslan, 31 Mart yerel seçimlerin demokrasimizin güçlenmesi noktasında iyi bir sınav olacağını söyledi.

AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz de ?HAK-İŞ´i milli iradenin yanında, Türkiye´nin birlik ve bekasını önceleyen bir konfederasyon olarak tanımladı.

Sendikal mücadelede gösterdiği başarıdan dolayı Genel Başkan Arslan´a teşekkür eden İnceöz, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da emaneti teslim edene kadar görevimi yapmaya devam edeceğini belirterek, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

Aksaray Şube Başkanı Nedim Deniz de imzalanan toplu iş sözleşmesiyle ilgili bilgi verdi.

 

/resimler/2019-3/15/1035025005339.jpg



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri