Aksaray Belediyespor 11- Niğde Azatlispor 1

Aksaray Belediyespor 11- Niğde Azatlispor 1

Spor Toto BAL Ligi 5 Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor hafta sonu pazar günü kendi evinde sezonun 24. Haftasında Niğde Azatlispor´u konuk etti.

Maça hızlı başlayan siyah beyazlı temsilcimiz Belediyespor maçın 11. dakikasında Enes Soy ile buldu 1-0. Golden sonra ataklarını kesmeyen Belediyespor sağlı sollu geliştirdiği ataklarla devamlı gol arayan taraf oldu. Aradığı ikinci gölü de 18.dakikada Alaattin Közen ile buldu. Azatlispor oyunu genelde sahasında kabul edince temsilcimiz daha fazla gol pozisyonu buldu. Devam eden atakları sonucunda maçın 20. dakikasında Burhan Coşkun ile üçüncü gölü buldu. Golden sonra baskısını kesmeyen temsilcimiz 37. Dakikada ilk golün sahibi Enes Soy ile 4-0 yaptı. Golden sonra hiç beklemediği bir pozisyonda maçın 33. Dakikasında Azatlispor´a Ali Çermeli skoru 4-1 yaptı. İlk devrede bu skorla sona erdi.


Maçın ikinci devresine hızlı başlayan Aksaray Belediyespor rakip kaleye sağlı sollu geliştirdiği ataklarla devamlı etkili olan taraf oldu. Maçın 56. Dakikasında Fatih Bolat skoru 5-1 yaptı. Golden hemen beş dakika sonra ceza saha içinde Burhan´ın ara pasıyla iyi buluşan Fatih Bolat skoru 6-1´e taşıyan golü attı. Belediyespor´un golleri yağmur gibi gelmeye devam etti. Maçın 66.dakikasında Enes Soy skoru 7-1 yaptı. Golden dört dakika sonra Burhan ile skoru 8-1 yaptık. Maçın 77.dakikasında İbrahim Konuksever ile skoru 9-1 yaptık. Gollerin arkası kesilmesi maçın 84.dakikasinda Selçuk Bulut skoru 10-1 yaptı. Golden üç dakika sonra sahneye çıkan Yasin Yeşilyurt maçın 87. dakikasında skoru 11-1 yaptı. Maçta bu atılan golle sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF:ERSİN ARSLAN



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri