68 Aksaray Belediyespor´a Büyük Vefasızlık!

68 Aksaray Belediyespor´a Büyük Vefasızlık!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

 

 Dün akşam 68 Aksaray Belediyespor için düzenlenen Birlik ve Dayanışma Yemeği´nde tam anlamıyla büyük vefasızlık örneği yaşandı.Katılımın çok az olduğu Birlik ve Dayanışma Yemeğine Aksaray Valisi Ali Mantı,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,Emniyet Müdürü Ali Karabağ ,Ağır Ceza Reisi,Rektör Yusuf Şahin,STK temsilcileri,bazı daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.
 
Birlik ve Dayanışma Yemeği´ne katılımın çok az olması ve sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayınlayan Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve iş adamlarının yemeğe katılmaması Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı adeta çileden çıkardı.Yemekte konuşma yapan Başkan Yazgı zehir zemberek açıklamalarda bulunarak,yemeğe katılmayanlara adeta  vefa dersi verdi.Konuşmasında oldukça sinirli ve üzgün olduğu gözlemlenen başkan Yazgı şu ifadelere yer verdi.
/resimler/2019-1/23/0018176577541.jpg
 
"Birlik bütünlük sosyal medyada olmaz.Oturduğunuz yerde klavye başında kahraman olabilirsiniz ama er meydanı en önemli yerdir.
Er meydanında yoksan klavye başında istediğin yazıyı yaz,bunun hiç bir anlamıda,mantığıda yok.Ben bu yemeğe katılan Valimize,müdürlerimize ve STK başkanlarına ve basınımıza özellikle teşekkür ediyorum.Ama ortada vaziyet belli " diyerek sitemkar ve sinirli  bir konuşma yaptı.
 
/resimler/2019-1/23/0018579859535.jpg
 
TARAFTAR İSYAN ETTİ! NEREDE BU SİYASETÇİ VE İŞADAMLARI
 
Birlik ve Dayanışma Yemeğine hiçbir siyasetçinin gelmemesi taraftarları çileden çıkarttı. Birlik ve Dayanışma Yemeğine  şehrin Milletvekili ,iş adamı ve siyasetçilerinden birisinin olmaması tüm katılımcıların dikkatini çekti.Sosyal medyada siyah beyazlı taraftarlar yaptıkları paylaşımında"68 Aksaray Belediyespor´a  sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun? sloganı atarak onları protesto etti. Taraftarlar, 68 Aksaray Belediyespor´un sosyal medyada en büyük destekçisi olarak bilinen siyasetçilerin takıma sahip çıkmayarak büyük vefasızlık örneği sergilediklerini ifade ettiler.Her zaman 68 Aksaray Belediyespor´un yanında olduklarını ifade eden taraftarlar şehrin siyasetçi ve tüm kesimini destek olmaya davet etti.
 
Aksarayhaber68.com


Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri