Aksaray Emniyet Müdürlüğü´nün Büyük Başarısı

Aksaray Emniyet Müdürlüğü´nün Büyük Başarısı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Emniyet Müdürlüğü olarak trafikte savunmasız yol kullanıcıları olan yayaların güvenliğini ön plana çıkaran ?YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK? olgusunun işlenmesi, kamuoyu nezdinde trafikte yaya önceliği konusunda ilimiz genelinde farkındalık yaratmak amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında Aksaray Emniyet Müdürlüğü tarafından ?Yaya Öncelikli Yol Kullanımının AB Standartları ile Uyumlaştırma Çalışmaları? ile ilgili proje geliştirilmiştir.

 

Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan ?Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği? faaliyeti kapsamında, 2019 yılı teklif çağrısı döneminde Emniyet Müdürlüğümüzce sunulan ?Yaya Öncelikli Yol Kullanımının AB Standartları ile Uyumlaştırma Çalışmaları? başlıklı proje teklifi uygunluk kriterlerini karşılayarak 15.372 Euro Hibe Desteği ile kabul edilmiştir. 

Proje kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan personel ile Avrupa da gidilecek olan ülkenin personeli arasında bir eğitim çalışması yapılacaktır. Projenin hedeflerine ulaşması adına güncel ve modern tekniklerle daha nitelikli eğitimci olabilmeleri, aldıkları eğitim ve yaşantılarını başta Aksaray halkı olmak üzere diğer kurumlarla bilgilendirme toplantıları şeklinde düzenlenerek trafikte yaya önceliği bilinci oluşturulmaya çalışılacaktır.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri