Aksaray ´lı fotoğrafçılardan duyarlı davranış

Aksaray ´lı fotoğrafçılardan duyarlı davranış

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Döviz kurlarındaki artışa tepki gösteren Aksaray´lı fotoğrafçılar , vatandaşların alım gücünü rahatlatmak için kurdaki artışı vatandaşa yansıtmama kararı aldılar. Dövize endeksli hiçbir satış yapmadıklarını ifade eden fotoğrafçı esnaflar Devletimizin ve Milletimizin yanındayız mesajı verdiler.

Ortak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

"Bilindiği üzere fotoğraf ve fotoğrafçılık sektöründe kullanılan fotoğraf sarf malzemeleri, fotoğraf çekim makina ve ekipmanları ve yedek parçalarının tamamen ithal ürünler olmaları sebebi ile döviz kur artışları bizlerin de ürün, hizmet ve işletme gider ve maliyetlerimizi artırmaktadır.

Özellikle son dört-beş aydaki döviz kurlarındaki artışlar gider ve maliyetlerimizi en az yüzde elli oranında arttırmıştır.

Aksaraylı fotoğrafçılar olarak ülkemizin, devletimizin ve milletimizin içinde bulunduğu zor durumun farkında olduğumuzu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da fedakarlık hissiyatımızla sorumluluğumuzu yerine getirme kararlılığındayız.

Son beş aylık kur artışlarını fiyatlarımıza yansıtmadığımız gibi 01 Ocak 2019 tarihine kadar da kurlardaki artışlar ne olursa olsun fiyatlarımıza yansıtmayacağımızı ilan ve taahhüt ederiz.

Saygılarımızla.?

Foto Vadi, Foto Üçyıldız, Foto Gözde, Foto Zirve, Foto İnci, Foto Star, Foto Orhan, Foto Mustafa, Foto Enes, Foto Gökkuşağı, Foto CS, Foto Elit, Foto Başer, Foto Hira



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri