Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı OSB Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya; Vali Ali Mantı´nın yanı sıra Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, OSB Bölge Müdürü Ayhan Ermiş ile 15 kişilik OSB müteşebbis heyetinde yer alan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ile sanayici ve işadamları katıldı.

Müteşebbis Heyeti tarafından Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Vali Aykut Pekmez´in Adıyaman Valiliği´ne tayin olması nedeniyle yerine atanan Aksaray Valisi Ali Mantı´nın Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti Başkanlığına ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesi kararı alındı.

OSB Bölge Müdürü Ayhan Ermiş tarafından yapılan sunumda Aksaray OSB´nin son durumu hakkında Vali Ali Mantı ve müteşebbis heyetine bilgi verildi.

Yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri ile el birliği içinde Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin kapasitesinin arttırılması ve mevcut durumunun geliştirilmesi için gayret göstereceklerini belirten Vali Ali Mantı, Aksaray OSB´yi yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti üyeleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek sağlanan birlik ve beraberliğin Aksaray´a büyük katkı sağlayacağını söylediler.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri