Aksaray Spor için ´Birlik ve Dayanışma Yemeği´ düzenleniyor

Aksaray Spor için ´Birlik ve Dayanışma Yemeği´ düzenleniyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AKSARAY SPOR İÇİN ?BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ? DÜZENLENİYOR
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak mücadele veren 68 Aksaray Belediye Spor´un bu sezon Şampiyon olabilmesi için her türlü destek verilecek.
 
Aksaray Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 68 Aksaray Belediye Spora destek amacıyla çok büyük bir yemek organizasyonu düzenliyor. 
 
68 Aksaray Belediye Spor Kulüp Başkanı Durmuş Sönmez, BAL Liginde son 3 sezondur Şampiyonluğa oynadıklarını ve şampiyonluğun kıl payı kaçırıldığını belirterek ? Bu sezon Grubumuzda şampiyonluğun en güçlü adayı yine Aksaray Belediye Sporumuzdur. Şu anda 31 Puanla grup lideriyiz. Sezon sonunda da lider olarak tamamlayıp yıllardır özlediğimiz şampiyonluğa kavuşmayı hedefliyoruz. Tabi bu takım sadece belediyenin takımı değil. Tüm Aksaray´ımızın takımıdır. Başta Aksaraylı işadamlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Aksaray´da yaşayan, il dışında yaşayan herkesin takımımıza her türlü desteği vermesi gerekiyor. ?Birlikten Kuvvet Doğar? sözü ile hareket ederek Aksaray Belediye Sporumuza sahip çıkarsak Aksaray Belediye Sporumuz şampiyon olarak mutlu sona ulaşacaktır.? şeklinde konuştu.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri