Aksaray Belediyesi çağrı merkezinde ayda yaklaşık 5 bin vatandaş ile iletişim kuruluyor

Aksaray Belediyesi çağrı merkezinde ayda yaklaşık 5 bin vatandaş ile iletişim kuruluyor

Aksaray Belediyesi çağrı merkezinde ayda yaklaşık 5 bin vatandaş ile iletişim kuruluyor

Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi, vatandaşların istek ve taleplerine anında çözüm sunmak için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Çağrı Merkezi ve Çözüm Merkezi, vatandaşların başvuruları ile yakından ilgilenirken gelen dilek, istek ve şikâyetler elektronik ortamdan ilgili birimlere aktarılıyor ve söz konusu taleplerle ilgili vatandaşlara geri dönüş sağlanıyor.  Haftada yaklaşık 1300 vatandaşın aramasına cevap verilen çağrı merkezinde ayda yaklaşık 5 bin vatandaş ile iletişim kuruluyor. 

Vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak iletişim ağları ile vatandaşa daha etkin, çözüm odaklı ve kaliteli hizmet sunan Çağrı Merkezi ve çözüm merkezi 444 55 68 çağrı merkezi numarası ve 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp hattı ile günün her saatinde vatandaşlarla iletişim halinde bulunuyor.

 

Aksaray Belediyesinin Çağrı Merkezi personelleri, ayda yaklaşık 5 binin üzerinde vatandaşı dinliyor. Vatandaşların istek ve taleplerini elektronik ortamda kaydeden personeller, konu ile ilgili istekleri ilgili birimleri sevk ediyor. İlgili birimden alınan bilgiler doğrultusunda vatandaşlara geri dönüşler sağlanıyor. 

 

Aksaray Belediyesi 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp iletişim hattı ile vatandaşlar, istek talep ve önerilerini yazılı, fotoğraf ve video ile ulaştırabilirken, 444 55 68 numaralı çağrı merkezi numarası ile isteklerini sesli olarak iletebiliyor.

 

7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezimiz sayesinde vatandaşlar, belediyeye gelmeden günün her saatinde istek ve taleplerini çözüme kavuşturabiliyor.

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri