Aksaray Belediyesi çocuk festivali başlıyor

Aksaray Belediyesi çocuk festivali başlıyor

Aksaray Belediyesi çocuk festivali başlıyor

AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLIYOR
 

BAŞKAN DİNÇER; “ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EĞLENCE DOLU BİR FESTİVAL OLACAK”
 


 

Aksaray Belediyesi çocukların doyasıya etkinlik yapıp, eğlenebilmeleri için 29-30 Temmuz tarihleri arasında Çocuk Festivali düzenleniyor. Birbirinden farklı renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak çocuk festivali Tacin Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkında yapılacak.
 


 

Geleceğin teminatı çocukları misafir etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer düzenlenecek festival öncesi şu görüşlere yer verdi. “ " Çocuklarımız için eğlence dolu bir festival olacak ayrıca çocukların mutluluğuna katkı sağlayacak projeler hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Festivalimizde; oyunlar, etkinlikler ve ikramlarımız olacaktır. Tüm çocukları anne babaları ile birlikte festivalimize bekliyoruz” dedi
 


 

Festival alanında atölyeler, oyun alanları, etkinlik alanları, sahne ve gösteri platformları alanları bu yılda çocukların ilgi odağı olacak.
 


 

Her fırsatta gençler ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Dinçer sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için birçok projeyi hayata geçirdik başta Bilim Merkezinde yıl boyu süren etkinliklerimizin yanı sıra okul bahçelerinin güzelleştirilmesi, şehirdeki çocuk oyun alanları ve yeşil alanların sayılarını artırmak adına birçok çalışmaya imza attık. Bu şehrin gülen çocukları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 


 

Aksaray Belediyesinin 29- 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği Çocuk Festivalinde; çocuklar zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak, birçok etkinliğe katılma şansı yakalayacak.
 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri