Aksaray Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramı

Aksaray Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramı

Aksaray Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramı

EVE SICAK YEMEK İKRAMINA DEVAM EDİLİYOR

 

Aksaray Belediyesi’nin yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarının karşılanması adına başlattığı evlere sıcak yemek servisine devam ediliyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarına hizmet etme gayreti içerisinde çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi evinde yemek yapma durumu olmayan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sıcak yemek servisinde bulunuyor.

Aksaray Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen yemek servisleri yıl boyunca her gün yapılıyor. Belediyeye ait yemekhanelerinde hazırlanan yemekler, hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketleniyor.  Hasta ve yaşlıların yiyebileceği özellikte yağ, şeker ve tuz oranları ölçülü şekilde hazırlanan yemekler kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine teslim ediliyor.

Evde Bakım ve temizlik hizmetleri projesi, sosyal Mağaza Otobüsü, giysi kumbaraları, glütensiz gıda temini projesi ve evde sıcak yemek servisi gibi projelerle vatandaşların yanında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gönül belediyeciliği anlayışı ile vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade etti.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri